Medicina NaturistaRecomandate

2 remedii naturiste pentru ulcere și răni cauzate de diabet și circulație deficitară

Aproape 15% dintre diabetici dezvoltă ulcere cauzate de diabet. Sunt cunoscute și sub denumirea de „ulcere ale piciorului diabetic” deoarece apar cel mai adesea pe picioare. Cu toate acestea, pot apărea oriunde în partea inferioară a corpului. Acestea apar de obicei din cauza circulației proaste sau a funcției necorespunzătoare și întârziate a venelor, o afecțiune cunoscută sub numele de stază venoasă. Dacă este lăsată netratată, poate duce la complicații care pot fi grave și pot duce la infecție. Această infecție poate duce la amputarea degetelor de la picioare afectate. Îngrijirea adecvată este foarte importantă pentru a evita astfel de complicații.

Ce este un ulcer diabetic?
Diabetul se caracterizează printr-un nivel ridicat de zahăr în sânge și este o problemă care slăbește sistemul cardiovascular, rezultând o circulație deficitară la extremități. Pielea de pe picioare devine susceptibilă la răni – în special răni sau ulcere.

Care sunt cauzele ulcerului diabetic?
Alcoolul, consumul de tutun, obezitatea, bolile cardiace și renale sunt doar câțiva dintre factorii care cresc riscul de ulcer. Pantofii incomozi pot provoca, de asemenea, vezicule pe tălpile picioarelor, care se pot agrava rapid.

Măsuri preventive pentru ulcerul diabetic
Este important ca o persoană care suferă de diabet să aibă grijă de picioarele și picioarele sale zilnic pentru prezența ulcerelor noi sau în curs de dezvoltare. Detectarea precoce și îngrijirea zilnică sunt premise pentru o recuperare rapidă.

Mulți oameni spun, de asemenea, că își spală și își hidratează picioarele zilnic, își schimbă șosetele în mod regulat, poartă pantofi confortabili și curăță frecvent pielea pentru a preveni creșterea bacteriilor și ciupercilor.

Diabet și remedii naturiste
Pe lângă faptul că diabetul poate duce la formarea de ulcere, poate complica foarte mult tratamentul acestora. De fapt, amputarea degetelor de la mâini și de la picioare este un rezultat final real pentru mulți oameni – aproximativ 15%. Acest lucru subliniază importanța vitală a îngrijirii și a atenției zilnice.

Pe măsură ce rana începe să se dezvolte, păstrarea zonei curate este foarte importantă. În plus, vă recomandăm să utilizați un unguent natural pentru vindecarea rănilor, deoarece este sigur și fără efecte secundare pe care le veți găsi în multe dintre produsele nenaturale.

citeste si: Consumă această băutură minune pe stomacul gol în fiecare dimineață și vei scăpa de dureri în decurs de 1 săptămână (articulații, picioare și spate)

Sursa: batranete.com