Medicina NaturistaRecomandate

3 retete uitate pentru intinerirea articulatiilor si tendoanelor – rezultat 100% la orice varsta

Datorită bunicilor noastre și medicinei tradiționale, unele remedii de casă pentru întinerirea articulațiilor și a tendoanelor au supraviețuit până în zilele noastre!

Articulațiile și tendoanele sunt o parte importantă a corpului, dar în timp se uzează și provoacă multă durere, chiar ne pot imobiliza definitiv. Astăzi vă sugerăm să încercați aceste 3 produse uitate de întinerire a articulațiilor și a tendonului care au supraviețuit până în zilele noastre:

1. Agent cu gelatină

Gelatina conține mulți nutrienți care ajută la regenerarea ligamentelor. De asemenea, îmbunătățește aspectul pielii, părului și unghiilor. Aceste beneficii se datorează prezenței colagenului în gelatină.

Iată o modalitate ușoară de a-l folosi:

  • 2 lingurite de miere
  • 1 banană
  • sucul de la 1 portocală
  • 1 lingurita gelatina pudra
  • 150 ml apă caldă

Se dizolvă gelatina în apă, se adaugă toate celelalte ingrediente și se pune în bolul blenderului. Bate până se omogenizează. Se recomandă utilizarea o dată pe zi de 3-4 ori pe săptămână.

2. Remediu cu scorțișoară fulgi de ovăz

Este un mijloc eficient de întinerire a tendoanelor și articulațiilor. Oferă vitamina C, magneziu și siliciu, care ameliorează inflamația articulațiilor. Cel mai bine este să-l luați dimineața cu micul dejun până obțineți efectul dorit.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ovăz rulat
  • 1 lingurita de scortisoara praf de Ceylon
  • 100 ml suc de portocale
  • 40 de grame de migdale măcinate sau semințe de susan
  • 2 lingurite de miere
  • 200 ml apă

Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă până se omogenizează.

Ceai de urzică cu lămâie

Urzica are proprietăți antiinflamatorii grozave care ajută la ameliorarea durerilor de articulații și genunchi. Atunci când este combinat cu lămâie, are multe beneficii pentru sănătate.

Ingrediente:

  • 1 lingura de frunze uscate de urzica
  • 3 linguri de suc de lamaie
  • 1 litru de apă

Puneti urzica intr-un termos si turnati peste ea apa clocotita. Se lasă să se infuzeze 20-30 de minute, apoi se strecoară și se răcește. Adăugați suc de lămâie și puțină miere dacă doriți. Se toarnă într-un recipient de sticlă și se păstrează la frigider.

Se recomanda consumul a 100 ml de 2 ori pe zi intre mese, de 3-4 ori pe saptamana.