Medicina NaturistaRecomandate

3 rugăciuni puternice, împotriva duhurilor RELE, tulburărilor de tot felul și vrăjilor. Să le spui de 99 de ori

3 rugăciuni puternice, împotriva duhurilor rele, tulburărilor de tot felul și vrăjilor. Trebuie să le spui de 99 de ori. Cel mai puternic canon de rugăciune împotriva duhurilor rele, tulburărilor de tot felul, vrăjilor și pentru îndeplinirea dorințelor! Se face de 99 de ori, timp de 42 de zile! 
Dacă o spui cu credință și nădejde că Dumnezeu toate le poate, rugăciunea ajută neîndoielnic.
Se așază pe o masă icoana Maicii Domnului, iar în fața ei o candelă aprinsă.

Se iau 99 de boabe de fasole (albe,mari) sau un metanier ale cărui noduri să le numeri în prealabil.

Stând în genunchi se începe canonul astfel:

Rugăciunea ”Tatăl Nostru”;Rugăciunea inimii ”Doamne Iisus Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale tuturor Sfinților Tăi, miluiește-mă pe mine păcătosul/păcătoasa”;Rugăciunea personală – o singură cerere de 99 ori ”Dă-ne Doamne sănătate, iertarea păcatelor, dezleagă-ne de farmece, izbăvește-ne de vrăjmași sau altă dorință spre Mântuire
Se ia o boabă de fasole și se pune deoparte sau se dă un nod de pe metanier.
Se procedează la fel, până la 99, rostindu-se pe rând cele trei rugăciuni (”Tatăl Nostru”, Rugăciunea Inimii și Rugăciunea personală, adică dorința fiecăruia)
Important este să se numere boabele de fasole, de fiecare dată, atât la începutul canonului cât și la terminarea lui pentru a ne asigura că rostim rugăciunile de 99 de ori.

Însemnătatea cifrei 99

Aceasta reprezintă suma anilor Mântuitorului IIsus Hristos (33) și ai Maicii Domnului (66).Dacă din binecuvântate pricini nu se poate face canonul într-o zi anume, ziua respectivă nu se ia în calcul, însă se continuă rugăciunea astfel încât să încheiem un canon complet, de 42 de zile.