Medicina NaturistaRecomandate

4 băuturi de seară care curăță eficient ficatul, îmbunătățesc digestia și ard grăsimile în timp ce dormi

4 băuturi de seară care curăță eficient ficatul, îmbunătățesc digestia și ard grăsimile în timp ce dormi

Dacă folosim băuturile potrivite înainte de culcare, acestea vor da ficatului puterea de a lupta împotriva detoxifierii.

Ceai de musetel

Efectul acestui ceai vizează în primul rând ficatul. Ceaiul de mușețel ajută la curățarea ficatului de toxine excesive și îmbunătățește eficiența muncii sale.

Mușețelul are și proprietăți liniștitoare. După o zi plină de muncă, este recomandat să beți o ceașcă de ceai de mușețel noaptea pentru a vă relaxa și a ameliora stresul. Mușețelul are, de asemenea, un efect calmant asupra durerilor musculare și articulare.

Apă caldă cu suc de lămâie

Această băutură este bună și pentru ficat. Datorită conținutului de suc de lămâie, băutura are un efect diuretic.

Pentru a face o băutură minunată, veți avea nevoie de 200 ml de apă și o linguriță de suc de lămâie. Apa trebuie încălzită, dar nu trebuie lăsată să fiarbă. Adăugați o lingură de suc de lămâie în apă fierbinte. Bea apă cu lămâie înainte de culcare timp de cincisprezece zile.

Băutură pe bază de ghimbir

Acest elixir minunat ajută nu doar la curățarea ficatului de toxine, ci și la arderea excesului de calorii. Datorită proprietăților ghimbirului, băutura ajută la reducerea excesului de greutate, crește imunitatea și elimină suspensia de apă și edemul.

Pentru o băutură cu ghimbir veți avea nevoie de:

-1/4 linguriță rădăcină de ghimbir rasă

-1 lingură suc de lamaie proaspat stors

-250 mililitri de apă pură

Adăugați suc de lămâie și ghimbir în apa încălzită. Lăsați băutura să bea timp de aproximativ 10-15 minute. Băutura trebuie consumată de trei ori pe zi,  a treia porție se bea cu o jumătate de oră înainte de culcare. Cursul de a lua o băutură cu ghimbir este de 30 de zile.

Menta

Această băutură minune, pe lângă îmbunătățirea funcției hepatice, are și un efect relaxant necesar pentru un somn sănătos. În plus, ceaiul de mentă îmbunătățește digestia.

Ceaiul de mentă are nevoie doar de două ingrediente simple: un pahar de apă pură și o linguriță de frunze de mentă. Se toarnă frunzele de mentă cu apă clocotită și se lasă infuzia să stea timp de 10-15 minute. Cursul  este de 20 de zile cu jumătate de oră înainte de culcare.