Medicina NaturistaRecomandate

50 ml de țuică cu slănină și ceapă: Întrec orice medicament, mai bune decât orice pastile

Potrivit cercetărilor medicale, produsele alimentare tradiționale fără E-uri, conservanți sau coloranți au acțiuni pozitive asupra sănătății.

De exemplu, slănina întărește sistemul imunitar datorită conținutului de acid arahidonic care favorizează scăderea colesterolului, îmbunătățește funcțiile de protecție ale organismului și este necesar pentru producerea compușilor chimic responsabili de răspunsurile interne și de reacțiile inflamatorii.

Combinat cu ceapa care conține 36 de componenți din tabelul lui Mendelev, și țuica tradițională sau pălinca plină de vitamine și cu un pic de alcool, devin împreună mai puternice decât orice medicament.

Cantitățile mici de grăsime sunt de folos inimii și vaselor de sânge, reglementează contracțiile musculare ale organelor interne și sprijină tonusul muscular. De asemenea, și fumătorii au un beneficiu dacă consumă un pic de slănină: datorită conținutului de seleniu, întărește sistemul imunitar și previne oxidarea în organism. În acest fel, pagubele produse de țigări se reduc parțial.

Slănina are capacitatea de a încetini intoxicarea alcoolică, prin acțiunea de acoperire a pereților stomacului cu grăsime și prin crearea unui pansament gastric care previne absorbția rapidă de alcool din stomac.

Citeste si: Călugărul vindecător Mihai Neamţu ne-a lăsat moştenire zeci de reţete de ceaiuri cu care el a tămăduit, în timpul vieţii, peste un milion de români. Citește-le! Sigur îți vor fi de ajutor!