Medicina NaturistaRecomandate

9 motive pentru care ar trebui să mănânci câteva lingurițe de miere și scorțișoară în fiecare zi

Poate suna uimitor, dar un amestec de miere si scortisoara poate vindeca aproape toate bolile!

Toți medicii și nutriționiștii au început să recomande măcar o dată pe zi să consumați miere și scorțișoară pe o bucată de pâine la micul dejun sau la desert.

De ce? Există cel puțin 9 motive!

Boala de inima

În loc de dulceață, întindeți miere cu 1 linguriță de scorțișoară pudră. Consumul regulat vă va ajuta să ștergeți chiar și artrita cronică.

Colesterol ridicat

Amesteca 2 linguri de miere si 3 lingurite de scortisoara intr-o cana mare de ceai. Apoi îl vei bea, nivelul colesterolului tău va fi redus cu 10% în decurs de 2 ore.

Artrită

Într-un pahar cu apă fierbinte, amestecați 2 linguri de miere și 1 lingură de scorțișoară pudră. Se bea dimineata si seara. Chiar și artrita obișnuită poate fi vindecată cu un consum regulat.

Răceală

Dacă sunteți răcit, luați 1 linguriță de miere cu ¼ de linguriță de scorțișoară. În fiecare dimineață, timp de 3 zile consecutiv, consumă acest amestec și scapă de răceli, tuse și congestie nazală.

Imunitate

Aportul zilnic de miere și scorțișoară pudră întărește sistemul imunitar și protejează organismul de bacterii și viruși.

Gripa

Medicii spanioli au descoperit că mierea conține ingrediente naturale care ucid virușii și protejează organismul de gripă.

Pierdere în greutate

Fierbeți mierea și scorțișoara pudră în 1 cană de apă. Bea amestecul pe stomacul gol în fiecare dimineață, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Daca consumi regulat de-a lungul timpului vei observa scadere in greutate.

Respiratie urat mirositoare

Spălați-vă gura în fiecare dimineață cu apă caldă amestecată cu 1 linguriță de miere și scorțișoară. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați respirația proaspătă pe tot parcursul zilei.

Durere de burtă

Sub orice formă și consumat, un amestec de miere și scorțișoară va reduce semnificativ durerile de stomac.