Medicina NaturistaRecomandate

Am 60 de ani, iar această plantă m-a readus la viață: mi-a îndepărtat grăsimea din ficat și mi-a curățat complet colonul!

Menținerea sănătății nu este o sarcină ușoară, dar sfecla vă va ajuta în această sarcină. În timp, organele și funcțiile noastre corporale se slăbesc, ducând la probleme precum pierderea vederii sau obstrucția colonului. Uneori, prea multă grăsime se poate acumula în ficat, ceea ce duce la o serie de probleme care cu siguranță vă vor afecta sănătatea generală. Din fericire, există un produs natural care te poate ajuta – sfecla.

Sfecla roșie este o legumă care se consumă în mare parte crudă în salate. Nu mulți oameni știu că are multe beneficii pentru sănătate – de exemplu, poate elimina grăsimea din ficat și poate preveni blocajele la nivelul colonului, ajutându-vă astfel să vă restabiliți vederea. Și asta nu este tot!

Sfecla roșie poate îmbunătăți circulația sângelui, poate întări sistemul cardiovascular și poate oferi suficientă energie în timpul zilei. Această legumă conține betaină și triptofan, o substanță rară care poate calma nervii și poate face față stresului. Proprietățile antiinflamatorii ale sfeclei și conținutul lor ridicat de antioxidanți vă vor ajuta să luptați împotriva radicalilor liberi din organism și să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate.

Iată cum să faci o salată sănătoasă de sfeclă pe care să o poți mânca puțin în fiecare zi:

Ingrediente:

  • 2-3 sfeclă
  • 2 cepe
  • ulei de măsline extra virgin
  • oţet
  • Sare

Instrucțiuni:

Curățați sfecla de coajă și puneți-o la fiert în apă cu un praf de sare, apoi tăiați-le în bucăți mici și puneți-le într-un castron.

Apoi tocam ceapa si o amestecam cu sfecla rosie, adaugam uleiul de masline si otetul si asezonam cu sare dupa gust. Lăsați salata timp de o oră. Apoi vă puteți bucura de gustul ei.

Citeste si: Semințe de muștar – remedii naturiste, mod de aplicare și consum

Pe lângă curățarea colonului și a ficatului, această salată minunată îți îmbunătățește și vederea. Sfecla este foarte hrănitoare și sănătoasă și ar trebui să facă parte din dieta ta zilnică!