Medicina NaturistaRecomandate

Am 78 de ani, o să trăiesc mult: pregătesc regulat o astfel de tinctură, o beau și mă bucur de ea

Proprietățile curative ale aloe sunt cunoscute de mult timp.

Chiar și în scrierile antice ale grecilor și egiptenilor, au fost descrise proprietățile aloe, precum și metode de utilizare a plantei în scopuri medicinale și cosmetice. Astfel, într-un tratat egiptean antic cunoscut sub numele de „papyrusul Ebers” (vechi de aproximativ 3,5 mii de ani), se spune că aloe era venerat chiar și de către faraonii de atunci, care o vedeau ca pe un elixir al longevității.

Este surprinzător faptul că mulți oameni astăzi nu știu despre proprietățile vindecătoare ale aloe. La urma urmei, această plantă uimitoare se găsește adesea pe pervazurile ferestrelor ca decor al camerei. Și astăzi editorii „So” vă vor spune cum să folosiți sucul de aloe acasă în caz de boli.

Suc de aloe de casă
Sucul de aloe nu trebuie considerat exclusiv un remediu popular. La urma urmei, medicina oficială și-a recunoscut de mult eficacitatea în lupta împotriva cancerului. Puterea aloeului constă în compoziția sa chimică specială, care conține emodin (suprimă reproducerea celulelor canceroase), acemannan (crește rezistența sistemului imunitar) și proteaze (atacă învelișul celulelor canceroase).

Este important de știut că aloe ajută în combinație cu procedurile medicale, dar nu este considerată un substitut pentru acestea. Cert este că sucul plantei conține mulți aminoacizi, vitamine, minerale și alcaloizi care oferă organismului un sprijin suplimentar. De aceea sucul de aloe poate fi folosit pentru prevenirea bolilor. Menționăm doar că vârsta plantei trebuie să fie de cel puțin 3 ani.

Ingrediente:

  • 150 g de pulpă de aloe vera
  • 250 g de miere lichidă proaspătă
  • puțin lichior

Preparare:

1. Tăiați frunzele de aloe și îndepărtați pielea. Din exterior, este ușor de făcut cu un cuțit. Puteți curăța interiorul cu o lingură.

2. Se pune masa rezultată într-un mixer. Adăugați miere.

3. Adăugați lichior și bateți totul cu un mixer până la o consistență omogenă.

4. Turnați lichidul rezultat într-un borcan cu capac capron.

Trebuie să luați 1 lingură de produs de trei ori pe zi cu 15-20 de minute înainte de mese. Deja în prima săptămână, starea generală a pacienților se îmbunătățește, apare pofta de mâncare. Vă recomandăm insistent să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua produsul. Este important.

Pentru a preveni bolile, se poate folosi și acest instrument. Deja în primele zile de la recepție se observă normalizarea digestiei, somnul se îmbunătățește, nivelurile de glucoză și colesterol scad, rănile se vindecă mai repede și țesuturile se refac. În general, sucul de aloe este util nu numai pentru prevenire sau tratament, ci și pentru recuperarea rapidă după o boală prelungită.

Asigurați-vă că încercați utilitatea acestei plante uimitoare, care poate fi cultivată chiar pe pervazul ferestrei dvs.

Contraindicații: nu poate fi luată pentru diverse fibroame și tumori, aloe este un puternic stimulator al creșterii lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *