Medicina NaturistaRecomandate

Am slabit 20 kg cu lamai fierte si ghimbir. Iată cum să faci singur această băutură și să ai corpul pe care l-ai dorit mereu

Lămâile organice sunt cunoscute pentru conținutul lor bogat în vitamina C și antioxidanți, care pot ajuta la distrugerea radicalilor liberi și la protejarea împotriva îmbătrânirii premature și a cancerului. Prin combinarea acestora cu alte ingrediente naturale, puteți obține o băutură detoxifiantă care vă va ajuta să eliminați toxinele și metalele grele din organism.

Pe lângă beneficiile de curățare a organismului, băutura de lămâie fiartă poate contribui și la pierderea în greutate, întărirea sistemului imunitar și îmbunătățirea nivelului de energie.

Iată ce aveți nevoie pentru a pregăti această băutură:

  • 5 lămâi
  • 2 litri de apă minerală
  • 3-4 cm de ghimbir
  • 5 căței de usturoi

Iată cum să pregătiți băutura:

  1. Curățați lămâile și stoarceți sucul.
  2. Adăugați cățeii de usturoi curățați și mărunțiți într-un blender. Adăugați ghimbirul curățat și măcinat prealabil. Amestecați toate ingredientele până obțineți o pastă omogenă.
  3. Încălziți apa minerală într-o oală. Când apa începe să fiarbă, adăugați amestecul pregătit și lăsați-l să fiarbă câteva minute.
  4. Lăsați lichidul să se răcească la temperatura camerei. Turnați-l într-un borcan de sticlă și închideți-l cu un capac.
  5. Consumați băutura zilnic, preferabil dimineața, pe stomacul gol.

Prin utilizarea acestei băuturi în fiecare dimineață, veți sprijini funcționarea corectă a sistemului digestiv, prevenind astfel indigestia și constipația. Băutura favorizează producerea de enzime digestive, facilitând procesul de digestie.

Este important să rețineți că o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos, care include activitate fizică regulată, sunt cheia pierderii în greutate și menținerii unei stări de sănătate optime. Această băutură de lămâie fiartă poate fi un supliment util într-un plan global de slăbire și sănătate.”

Citeste si: Băutura care vă va echilibra hormonii și vă va ajuta tiroida să funcționeze mai bine

Sursa: batranete.com