Medicina NaturistaRecomandate

„Amestec magic” cu prune uscate după rețeta unei mame zvelte. Pentru ceai în loc de dulciuri

Daca activitatea ta in bucatarie se afla in ultimele sase luni sau un an sub stindardul “Asului”, atunci probabil ca te poti lauda deja cu o silueta de invidiat si o competenta culinara.

Ne grăbim să vă mulțumim cu o altă descoperire care vă va ajuta să slăbiți delicios și ieftin. Pasta energetică pe bază de prune uscate este o modalitate accesibilă de a curăța organismul de exces și de a-l satura cu nutrienți utili în același timp!

Beneficiile prunelor uscate
Prunele au fost folosite de secole ca laxativ natural, fără efect brusc. Curăță intestinele delicat, dar eficient.

Prunele ajută la pierderea în greutate nu numai datorită efectului laxativ. Pulpa conține o cantitate semnificativă de antioxidanți și acizi organici care afectează metabolismul.

100 g de prune uscate contin 732 mg de potasiu.Ureea este unul dintre principalii regulatori ai metabolismului din organism. Lipsa de potasiu se manifestă prin slăbiciune musculară, instabilitate a tensiunii arteriale, deteriorarea funcției inimii și rinichilor, scăderea imunității, stare proastă a părului și a pielii.

Amestecul de prune pentru pierderea în greutate
Amestecul nutritiv pe bază de prune vă va ajuta cu ușurință să faceți față tentației de a gusta ceva dulce în timpul unei diete. Va umple deficitul de vitamine, va accelera activitatea intestinelor și va îmbunătăți activitatea ficatului.

Ingrediente:

  • 500 g de prune uscate
  • 2 art. l de miere
  • 30 g de turmeric
  • 1 pachet mentă
  • 2 art. l susan sau mac

Preparare:

1. Turnați apă caldă peste prune uscate, lăsați o oră. Scurgeți apa, treceți prunele cu mentă printr-o mașină de tocat carne.

2. Adăugați miere și turmeric în masă, amestecați bine. Scoateți din masă bile de mărimea unei nuci cu mâinile scufundate în apă. Rulați-le în semințe de susan sau matza și trimiteți-le la frigider să se întărească.

3. Mănâncă 2 bile în loc de micul dejun, bea ceai neîndulcit. După ce ai mâncat delicatese sănătoase, vei simți un val de energie fără precedent, iar senzația de sațietate nu te va părăsi mult timp.

Important! Amestecul de prune este contraindicat persoanelor cu boli inflamatorii cronice ale ficatului, vezicii biliare și intestinelor, precum și femeilor în timpul alăptării.