Medicina NaturistaRecomandate

Amestecul “7 căni” – vindecă organismul și îl încarcă cu vitamine

Toată lumea știe că sucurile naturale conțin multe substanțe utile. Unele sucuri de legume sunt capabile să înlocuiască medicamentele scumpe, iar combinația lor este capabilă de și mai mult. De aceea, amestecul „7 cupe” este atât de popular de zeci de ani!

Conține usturoi, așa că este mai bine să diluați produsul la jumătate cu apă fiartă înainte de a-l lua. Ar trebui să fie luat cu precauție sporită de către persoanele cu stomac sau pancreas bolnav. Pentru toți ceilalți, un astfel de amestec va aduce numai beneficii, întărind și întinerind organismul.

Proprietăți utile ale amestecului uimitor „7 căni”

Prevenirea și tratamentul bolilor ginecologice
Băutura conține antioxidanți care previn formarea tumorilor. Este eficient în mastopatie.

Întărește sistemul imunitar
Acest cocktail conține vitamine, minerale, precum și antiseptice naturale și antibiotice, care ajută la creșterea tonusului corpului.

Curăță perfect sângele
Acest amestec este o excelentă prevenire a aterosclerozei, accident vascular cerebral și infarct miocardic. Ameliorează simptomele distoniei vegetativ-vasculare și îmbunătățește activitatea creierului, precum și crește nivelul hemoglobinei.

Promovează întinerirea corpului
Reda tonusul pielii, o curăță și uniformizează tenul. Crește flexibilitatea articulațiilor, previne osteocondroza și osteoporoza.

Ingrediente necesare:

  • 1 cana suc de lamaie
  • 1 cana suc de morcovi
  • 1 cana suc de sfecla
  • 1 cana suc de sfecla neagra
  • 1 cana suc de usturoi (veti avea nevoie de aproximativ 15 catei)
  • 1 cana de vin rosu
  • 1 cana de miere

Mod de preparare:
Amesteca toate ingredientele cu o lingura de lemn intr-un recipient de sticla. Se toarnă într-un borcan de 2 litri și se păstrează la frigider.

Cum se administrează: se bea 1 lingură. de trei ori pe zi după mese. Durata cursului este de 1,5 luni. Puteți repeta după 2-3 luni.

Fii sănătos!
Sursa: batranete.com

Citeste si: 2 remedii naturiste pentru ulcere și răni cauzate de diabet și circulație deficitară