Medicina NaturistaRecomandate

Apa de chimen: purifică corpul și dizolvă grăsimea abdominală

Apa de chimen: purifică corpul și dizolvă grăsimea abdominală

Apa de chimen este o soluție proaspătă, răcoritoare și aromată pentru purificarea corpului, dar nu numai! Ajută la pierderea în greutate prin eliminarea grăsimii abdominale datorită proprietăților sale termogenetice.

Este un condiment originar din Asia, utilizat pe scară largă în medicina naturală indiană, singur sau ca ingredient în gătit. Susține digestia și elimină toxinele așezate în ficat, dar pentru a accelera efectele benefice ale aportului său, este necesar să adopți un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și exerciții fizice constante. Combate umflarea abdominală și retenția de lichide , făcându-l perfect pentru sindromul premenstrual.

Facilitează tranzitul intestinal și este bogat în fier vegetal. Încetinește absorbția grasimilor și îți accelerează metabolismul! Un adevărat panaceu .

Sunteți curioși să știți cum să sorbiți această băutură plină de arome?
Sa incepem!

Apă de chimen: ingrediente și preparare

Pentru a spori efectele benefice ale chimenului,  recomandăm un preparat care include adăugarea de lămâie. Acest citric, bogat în vitamina C și cu un pH de bază, este capabil să transmită mai bine ingredientele active conținute în condiment cu efecte imediat vizibile, în special asupra reducerii taliei.

• semințe organice de chimen 30 g

• lămâie netratată, 1

• apă, 500 ml

Strângeți lămâia și strecurați sucul. Tăiați coaja  în bucăți de dimensiuni medii și păstrați-o.

Într-o cratiță, aduceți apa la fierbere Apoi introduceți semințele de chimen și coaja de lămâie, opriți focul și lăsați-o să se absoarbă până se răcește complet.

Se filtrează printr-un filtru cu plasă fină, transferând lichidul într-un recipient de sticlă. Adăugați și sucul și, dacă doriți, îndulciți-l cu miere.

Păstrați infuzia în frigider și sorbiți-o în timpul zilei, dar începeți când vă treziți, pe stomacul gol . În acest fel, toate ingredientele active conținute vor fi absorbite mai ușor în stomac.