Medicina NaturistaRecomandate

Apa potabilă cu oțet de mere și miere: Beneficiile uimitoare pe care nu le-ai fi crezut! Descoperă cât de mult te poate ajuta această băutură miraculoasă!

pa cu oțet de mere și miere pe stomacul gol dimineața face minuni pentru organism.

Acesta este un remediu natural uimitor pentru bolile copilăriei!

Mierea crudă și oțetul de mere organic sunt ambele binecunoscute pentru capacitatea lor de a preveni și trata infecțiile și problemele de sănătate care vă pot afecta negativ calitatea vieții. Combinându-le, creați un medicament antiinflamator puternic, un antibiotic puternic și un antioxidant benefic.

Oțetul de mere și mierea au beneficii incredibile pentru corpul tău.

De ce să bei apă și oțet de mere dimineața?
Modul modern de viață expune organismul la niveluri constante de daune, precum și la creșterea acidității. Acesta din urmă este legat de o dietă cu un conținut ridicat de grăsimi și zahăr. Cu toate acestea, acest lucru vă poate schimba echilibrul pH-ului, ceea ce poate duce la aciditate și poate crește riscul apariției multor tulburări, boli și infecții.

Ar trebui să bei această băutură dimineața înainte de orice activitate fizică sau micul dejun. Acest lucru se datorează faptului că vă oferă mai multă energie și vă ajută să vă echilibrați pH-ul.

Datorită acestei funcții cheie, oțetul de mere și mierea sunt un tratament alternativ popular pentru întărirea sistemului imunitar.

Ingrediente:
1 lingurita miere cruda
1 lingurita otet de mere
250 ml apa

Adăugați miere și oțet de mere într-un pahar cu apă caldă.

Cel mai bun mod este să bei această băutură pe stomacul gol cu ​​cel puțin 20 de minute înainte de micul dejun.

Puteți consuma această băutură în alte momente ale zilei, în funcție de nevoile și preferințele personale. Nu beți mai mult de trei doze pe zi, deoarece utilizarea excesivă vă poate dăuna sănătății.

Contraindicații
Fiți conștienți de faptul că dozele mari de oțet de mere pot duce la niveluri scăzute de potasiu și la pierderea densității osoase.

Acesta este motivul pentru care este important să urmați instrucțiunile de mai sus și să încetați imediat să îl luați dacă observați orice reacții adverse.

Oțetul de mere poate afecta efectele diureticelor, laxativelor și medicamentelor pentru diabet și boli de inimă. În astfel de cazuri, cel mai bine este să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să beți această băutură.
Sursa: batranete.com