Medicina NaturistaRecomandate

Balonare, gaze și umflături: un remediu simplu pentru ameliorarea rapidă!

Aflați cum să pregătiți o infuzie pentru a elimina balonarea și excesul de greutate!

Senzația de abdomen umflat este foarte enervantă și uneori apare de mai multe ori pe parcursul unei săptămâni. De obicei, motivul pentru care se întâmplă acest lucru se datorează problemei retenției de lichide și a digestiei.

Această problemă nu va dispărea, chiar dacă ești activ fizic, nu ești supraponderal și se agravează adesea la sfârșitul zilei.

Din acest motiv, vă sugerăm să folosiți acest remediu pentru a trata un abdomen umflat, deoarece este un produs care are proprietăți suficiente pentru a face față unor astfel de situații.

De ce apar umflarea și balonarea?
Întinderea este cauzată de excesul de aer (flatulență) în intestine. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive: alergii și intoleranțe (de exemplu, intoleranță la lactoză). Și, de asemenea, motivele pot fi sindromul colonului iritabil, constipația și sindromul premenstrual. Dar, mai des, utilizarea anumitor alimente provoacă retenția de lichide și creșterea formării de gaze.

Dacă aveți suspiciuni de intoleranță la lactoză, intoleranță la gluten sau boala celiacă. De asemenea, dacă aveți alte simptome precum diaree sau dureri abdominale după masă, este recomandat să vă adresați medicului dumneavoastră.

Acest remediu este bogat în vitamine, aminoacizi, carbohidrați, minerale și este bogat în fibre. Aceste caracteristici favorizează trecerea prin intestine, o mai bună asimilare a alimentelor, dobândesc un efect diuretic, metabolismul rămâne activ și are, de asemenea, un efect antiinflamator.

Ingrediente:

  • Trei pahare de apă purificată.
  • Bat de scortisoara.
  • O lingura de miere.
  • 100 de grame de fulgi de ovăz

Începeți prin a fierbe apă și apoi adăugați ovăzul și un baton de scorțișoară.

Se lasa sa se incinga 30 de minute la foc mic.

După aceea, acoperiți cu un capac și lăsați la infuzat timp de 1 oră.

Se strecoară și se adaugă miere.

Se recomanda consumul a 1 pahar inainte de fiecare masa. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai plini, să îmbunătățiți digestia și să preveniți umflarea și gazele.