Medicina NaturistaRecomandate

Băutura Care Topeşte Grăsimea Abdominală şi Subţiază Talia

Grăsimea abdominală incomodează, deopotrivă, femeile şi bărbaţii, şi poate ridica mai multe riscuri de sănătate decât orice alt ţesut adipos din organism.

Acumularea de grăsime la nivelul abdomenului ridică mai multe riscuri asupra sănătăţii decât grăsimea de pe şolduri sau pulpe.

Aceasta este asociată cu bolile de inimă, atacul vascular cerebral şi diabetul zaharat de tip 2. Pentru a evita toate aceste posibile riscuri, putem apela la un remediu preparat doar din ingredient naturale, care, sprijinit de câteva exerciţii fizice, poate ajuta la topirea grăsimii abdominale şi subţierea taliei.

Băutură pentru arderea grăsimilor

Remediul conţine ingrediente care contribuie la eliminarea excesului de apă din organism, arde grăsimile, îmbunătăţeşte funcţiile creierului, memoria, auzul şi vederea.

Ingrediente

130 gr. hrean; 3 lămâi; 4 linguri miere naturală; 2 linguriţe scorţişoară de Ceylon; o bucăţică de 1cm. de ghimbir

Metodă de preparare

Se adaugă în blender greanul şi ghimbirul. Se spală lămâile foarte bine şi se taie în bucăţi mici, cu tot cu coajă, îndepărtând sâmburii. Bucăţelele de lămâie se adaugă în blender, alături de hrean şi ghimbir.

În continuare, se adaugă mierea şi scorţişoara, amestecând toate ingredientele foarte bine. Compoziţia obţinută se depozitează într-un borcan şi se păstrează în frigider.

Administrare

Se ia o linguriţă de preparat, de 2 ori pe zi, în timpul meselor. În aproximativ 3 săptămâni, dimensiunea taliei se va reduce semnificativ.

Ce face ca băutura să fie eficientă

Consumate împreună, ghimbirul şi lămâia sunt considerate cele mai eficiente remedii naturale pentru arderea grăsimilor. Această combinaţie elimină toxinele din corp, accelerând procesul de slăbire şi eliminând grăsimea de pe abdomen.

Remediu pentru Eliminarea Grasimii Abdominale

Rădăcina de ghimbir este cunoscută pentru proprietăţile sale curative, fiind un bun antiinflamator. Îmbunătăţeşte funcţiile digestive şi are un efect termogenic, accelerând metabolismul. Ghimbirul creşte nivelul pH-ului din stomac, stimulând enzimele digestive şi ȋmbunătățind digestia. Astfel  substanţele nutritive esenţiale sunt absorbite rapid, în timp ce alimentele nocive care pot cauza constipaţie şi balonare sunt eliminate într-o perioadă scurtă de timp din organism. Toate aceste procese contribuie la pierderea în greutate.

Pe de altă parte, lămâia este un medicament natural care influenţează scăderea în greutate. Are un conţinut ridicat de vitamina C, este un fruct antioxidant şi luptă împotriva retenției de apă. Aceasta ajută la activarea unei serii de reacţii chimice care vor arde excesul de grăsime pentru a fi utilizată ca energie.

Scorţişoara acţionează asupra grăsimii abdominale  mai eficient decât în orice parte a corpului. Condimentul ţine sub control nivelul de insulină din organism. Imitând activitatea insulinei în organism (capacitate unică, de altfel), scorţişoara reglează nivelul de zahăr din sânge. Conţine substanţe care ajută metabolismul să lucreze la ‘’turaţie’’ maximă, atât ziua, cât şi noaptea, reducând pofta de mâncare şi ţinând sub control poftele culinare nesănătoase, care contribuie la acumularea grăsimii abdominale.

Bogat în vitamina C, B1, B6, B2, potasiu, fier, calciu, magneziu şi fosfor, hreanul este foarte benefic atunci când este consumat împreună cu alimente grase, întrucât stimulează digestia. Curăţă organismul, stimulează metabolismul şi elimină depozitele de grăsime. Totodată, hreanul stimulează dezvoltarea bacteriilor prietenoase în intestin.