Medicina NaturistaRecomandate

Băutura care vă va echilibra hormonii și vă va ajuta tiroida să funcționeze mai bine

Una din trei femei are probleme cu glanda tiroidă și cu hormonii, așa că astăzi vă vom oferi o soluție ușoară și rapidă la această problemă gravă

Acest organ cântărește doar 15 grame, dar funcția sa este foarte importantă. Glanda tiroidă produce hormoni care afectează activitatea fiecărui organ. Ca și în sistemul endocrin, această glandă este strâns legată de celelalte (hipofiză, hipotalamus, pancreas, suprarenale) și merită să fiți atenți chiar și la cele mai mici modificări.

Glanda tiroidă reglează metabolismul la nivel celular și tisular și, prin urmare, este direct implicată în procesele de digestie, respirație și funcția inimii. Acum imaginați-vă că acest organ minuscul nu produce suficienți hormoni. Prin urmare, dureri articulare, obezitate, ateroscleroză și chiar sterilitate. Dacă vă simțiți obosit tot timpul, nu suportați temperaturile scăzute sau aveți plângeri cu privire la memorie și creșterea în greutate, poate că merită să verificați dacă acest organ funcționează corect?

Principalii inamici ai glandei tiroide

Oamenii de știință determină trei lucruri: fumatul, stresul și ce mergeai la medic când boala a apărut deja. Fumul de țigară conține rodanide, care interferează cu funcționarea normală a glandei tiroide. Ele distrug celulele glandei. Stresul și oboseala fac ravagii glandei. Și dacă iei medicamente puternice fără o recomandare adecvată, schimbările hormonale încep să te însoțească în mod regulat.

Bea pentru a-și îmbunătăți eficacitatea

Ar fi greșit să spui că nu poți să-ți urmezi dieta din cauza stării emoționale și a stilului tău de viață, apoi bea doar un cocktail special – și totul va avea grijă de la sine. Dar o astfel de băutură poate fi considerată doar un ajutor, deși este foarte eficientă.

Ingrediente

  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura nucșoară rasă
  • 1/4 linguriță ghimbir ras
  • 1 lingură suc de portocale
  • 1/2 linguriță.
  • l scorțișoară
  • 230 ml suc de afine
  • 2 căni de apă

Mod de preparare: se fierbe apa, se adauga suc de merisor, ghimbir, nucsoara si scortisoara. Se ia de pe foc. Se lasă 20 de minute. Apoi adăugați sucul de portocale și lămâie. Bea băutura răcită înainte de a merge la culcare.

Și ai grijă ce face dieta ta. Mănâncă mai mult ton și fasole albă. Adăugați nuci în salate și deserturi. Dar este mai bine să refuzați de la soia, conopida și produsele cu gluten.

Sfatul este destul de simplu. Deci de ce ne îmbolnăvim atât de des? Doar pentru că uneori oricine este prea leneș să amestece ingredientele potrivite. Nu te alătura lor. Doar pregătiți un cocktail medical, beți înainte de a merge la culcare și nici măcar nu dați glandei tiroide șansa de a se îmbolnăvi. Împărtășiți informații cu cei cărora le pasă de sănătatea lor.

Citeste si: Doar 1 picătură de iod și vă spun că ridurile au dispărut în câteva zile. Această cremă de casă face minuni pentru pielea mea!

Sursa: batranere.com