Medicina NaturistaRecomandate

Băutură cu scorțișoară – te va face să uiți de supraponderalitate

O băutură cu scorțișoară și miere care te va face să uiți de kilogramele în plus

Milioane de oameni își fac griji pentru greutatea lor, în special femeile care visează să slăbească rapid și fără efort. Dar, uneori, acest lucru poate fi foarte dificil.

Cu toate acestea, există ingrediente pe care natura ni le-a oferit pentru a accelera pierderea în greutate și pentru a ajuta la arderea mai multor calorii fără prea mult efort.

Ai încercat mierea și scorțișoara pentru a pierde în greutate? Aceasta este de fapt o combinație magică care trebuie combinată cu o dietă adecvată și exerciții fizice pentru a accelera procesul de pierdere în greutate.

În acest articol vă vom învăța cum să faceți un produs simplu de slăbit:

  • 2 linguri de miere
  • 1 linguriță de scorțișoară
  • 250 ml apă

Mod de preparare:
Pentru a pregăti acest remediu, trebuie să amestecați scorțișoara în apă fierbinte și apoi să o lăsați la răcit.

Pentru a păstra proprietățile mierii care te vor ajuta să slăbești, ar trebui să o adaugi atunci când băutura este răcită.

Cum să consumi această băutură?
Ar trebui să bei jumătate din băutură înainte de culcare și cealaltă jumătate dimineața pe stomacul gol.

În doar 7 zile vei observa că slăbești mai repede decât înainte. Rezultatele vă vor surprinde cu siguranță! Această băutură cu scorțișoară și miere te va ajuta să faci față excesului de greutate.

Mierea conține antioxidanți și enzime care au diverse efecte benefice asupra organismului. Scorțișoara accelerează metabolismul și scade colesterolul.