Medicina NaturistaRecomandate

Bea suc de lamaie in loc de pastile daca ai oricare dintre aceste 8 probleme!

Sucul de lamaie contine flavonoide. Conțin proprietăți antioxidante, precum și anti-cancer.

Previne diabetul, hipertensiunea arterială, febra, constipația, indigestia și multe alte probleme, îmbunătățește pielea, părul și dinții. Cercetările de la Asociația Americană de Urologie subliniază un fapt că limonada sau sucul de lămâie îndepărtează pietrele la rinichi prin producerea de citrat de urină, care previne formarea cristalelor.

8 probleme cu apa cu lămâie rezolvă mult mai bine decât pastilele:

1. Pierderea în greutate Noi cercetări arată cum sucul de lămâie susține obiectivele noastre. Conține pectină, care este o fibră care ajută în lupta împotriva excesului de greutate.

2. Probleme ale pielii Sucul de lămâie este plin de antioxidanți pentru a ajuta la eliminarea petelor sau ridurilor, a petelor de vârstă și a cicatricilor. De asemenea, vă curăță sângele și vă face pielea să strălucească.

3. Detoxifiere Un detoxifiant puternic amestecat cu apa este prescris pentru mai multe tipuri de post, curatare, reinnoire si detoxifiere.

4. Golirea intestinelor Lămâile sunt bogate într-o fibră vegetală numită fibră de pectină, care ajută la mișcările intestinale regulate și, de asemenea, menține un intestin curat și acționează întotdeauna ca un puternic agent antibacterian.

5. PH-ul dezechilibrat Bea un pahar cu apă caldă de lămâie dimineața poate reseta pH-ul și îl face mai alcalin. Acest lucru se datorează faptului că, deși sucul de lămâie este acid, creează un mediu alcalin în organism.

6. Probleme digestive Ajută digestia prin stimularea producției de bilă.

7. Creșterea excesivă a bacteriilor Oprește reproducerea și creșterea bacteriilor

8. Inflamație și durere Lămâia ajută la durerea și inflamația articulațiilor, în special la genunchi, și ajută la dizolvarea acidului uric. Acesta este un remediu fantastic pentru persoanele în vârstă.