Medicina NaturistaRecomandate

Beneficiile terapiei cu frunze de dafin pe o perioadă de 3 zile pentru sănătatea oaselor și articulațiilor

De-a lungul istoriei, frunzele de dafin au fost recunoscute ca fiind remedii eficiente împotriva durerilor articulare. Depunerile toxice de sare care se formează pe oase și articulații pot limita mobilitatea și provoca inflamații dureroase, precum artrita sau reumatismul. Curățarea regulată a oaselor și articulațiilor este una dintre metodele recomandate pentru a preveni aceste afecțiuni.

Terapia cu frunze de dafin pe o perioadă de 3 zile

Ziua 1

Pentru a începe terapia, se rupeu 5 grame de frunze de dafin și se pun într-un vas cu 300 ml de apă clocotită. Se lasă la fiert la foc mic timp de 5 minute, apoi se transferă într-un termos și se lasă deoparte timp de 5 ore. După aceea, se strecoară lichidul și se bea în înghițituri mici la fiecare 15-20 de minute, pe o perioadă de 12 ore. Este important să nu se consume întreaga cantitate de extract odată, deoarece poate provoca hemoragii.

Ziua 2 și Ziua 3

Procedura este aceeași ca și în prima zi. Această terapie se desfășoară în două etape, cu un interval de 7 zile, și trebuie repetată doar o dată pe an.

În timpul acestei terapii, culoarea urinei poate varia de la verde până la roșu deschis, deoarece sărurile și nisipul sunt eliminate din organism.

Este important să se evite consumul de brânză, urdă, ouă și carne pe durata acestui tratament.

Citeste si: Descoperă Elixirul Tinereții: Consumat pe Stomacul Gol, Leac pentru Probleme și Dureri!