Medicina NaturistaRecomandate

Cartilajul șoldului și genunchiului poate fi reparat folosind un amestec de 4 ierburi!

Eu beau acest ceai în mod regulat și genunchii mi-au încetat chiar să mă mai scârțească!

Milioane de oameni suferă de dureri de șold și genunchi, care sunt adesea rezultatul predispoziției genetice, a rănilor sau a uzurii articulațiilor cauzate de vârstă.

Potrivit Harvard Health Publishing:

„Conform CDC, aproape jumătate din toți americanii dezvoltă artrită la genunchi până la vârsta de 85 de ani, iar un sfert poate dezvolta artrită de șold. Deteriorarea acestor articulații este, de asemenea, foarte frecventă la o vârstă mai fragedă.

Majoritatea oamenilor au dureri de genunchi sau șold la un moment dat. Pentru că aceste articulații mari sunt provocatoare. Ele trebuie să suporte întreaga greutate a corpului nostru, oferind totuși o gamă largă de mișcare.

Îți susțin greutatea corporală și trebuie să funcționeze corespunzător pentru a oferi mobilitatea pe care majoritatea oamenilor o consideră de la sine înțeles, până când intervin leziunile, artrita sau alte probleme.”

Ca urmare, această durere poate fi debilitantă și prea intensă, iar oamenii apelează la medicamente pentru a o calma.

Există o modalitate naturală eficientă de a regenera cartilajul coapselor și genunchilor. Ca rezultat, veți experimenta o ameliorare semnificativă a durerii într-o perioadă scurtă de timp.

Iată cum să o faci:

Ingrediente:

  • mentă
  • salvie
  • rozmarin
  • cimbru
  • 1 litru apă

Se încălzește apa și, când dă în clocot, se toarnă amestecul de plante (se ia câte 1 linguriță). Acoperiți și lăsați amestecul să se răcească timp de 15 minute. Se strecoară ceaiul, se îndulcește cu miere și se pune la frigider.

Bea un pahar de două ori pe zi, o dată dimineața pe stomacul gol și din nou la culcare. Intensitatea durerii va scădea în decurs de o săptămână, iar toate simptomele vor dispărea treptat.

Se recomandă repetarea acestui tratament în cure de mai multe ori pe an.