Medicina NaturistaRecomandate

Cea mai puternică tinctură medicinală făcută acasă – începe-ți călătoria spre sănătate acum!

Tinctură medicinală pe care o poți face cu ușurință acasă

Aceasta reteta iti poate fi de folos, asa ca vreau sa ti-o impartasesc.

În cazul artrozei deformante a articulațiilor genunchiului și șoldului, atrofiei mușchilor brațelor și picioarelor, sclerodermiei și multe alte boli, această tinctură va ajuta.

Pregătirea rețetei nu este dificilă.

Tăiați un ardei iute împreună cu semințele, tăiați o frunză de aloe fără a uda planta timp de o săptămână, adăugați 1 lingură acoperită cu lapte de șarpe, amestecați cu un bat de mesteacăn sau tei într-un borcan de jumătate de litru și turnați 400 ml de vodcă.

Acoperiți borcanul cu folie și acoperiți cu o bucată de pânză. Lăsați-l pe masa din bucătărie timp de 21 de zile, scuturând-o în fiecare zi. Se strecoară și se păstrează la frigider pe raftul de jos.

Asta ne învață medicina tibetană. Nu-l strec și îl depozitez într-un loc întunecat.

Utilizați după cum urmează: frecați locul dureros, acoperiți cu un prosop de lână și o pătură. Întindeți-vă timp de 20-30 de minute, faceți un masaj ușor. Durerea scade, umflarea dispare – te poți trezi acum.

În caz de agină, aplicați tinctură pe partea inferioară a feței – de la orificiul din spatele urechii stângi și apoi de-a lungul bărbiei până la orificiul din spatele urechii drepte. Înfășurați-vă capul într-o batistă și repetați procedura după 20-25 de minute. Și așa de șapte ori.

Îți tai degetul – scufundă-l în tinctură, ridică mâna deasupra nivelului inimii, ține 15 minute și rana se va vindeca.

Această tinctură medicinală ajută la eczeme uscate și umede, dermatite, acnee, seboree.

Dureri de dinți – se pune un tampon de vată umezit în tinctură pe gingiile dintelui bolnav, se apasă obrazul cu mâna pe care ai pus o mănușă de lână timp de 10-15 minute și durerea se va atenua.