Medicina NaturistaRecomandate

Cel mai bun obicei de dimineață pentru sănătatea ficatului și a vaselor de sânge: Băutura miraculoasă care face minuni pe stomacul gol

Salutare prieteni azi vreau sa va povestesc despre miracolul bauturii, eu o beau, iar in multe tari se beau apa cu stafide pentru a-si imbunatati sanatatea.

Și dacă bei în post, chiar îți poți îmbunătăți sănătatea și, cel mai important, aproape că nu există contraindicații.De exemplu, m-a sfătuit un medic și am decis să încerc.

Acum vă voi spune cum să gătiți și să beți corect, dar cred că este clar că stafidele sunt struguri uscați și există o mulțime de minerale, vitamine și pectine, iar cel mai important lucru aici este energia soarelui.

Aceasta bautura va curata atat ficatul cat si intestinele si dupa ce bei bautura este indicat sa consumi singuri stafidele.Aceasta apa va ajuta si la slabit, va fi un super supliment alimentar.

Și totul ia doar un pahar și toarnă acolo o lingură de stafide. Puteți face acest lucru și într-un termos, deoarece este convenabil pentru oricine, o lingură de stafide pe un pahar și turnați-o cu apă clocotită, acoperiți-o, o facem seara și dimineața o bem, puteți adăuga și miere și această băutură va aduce o mulțime de util pentru dvs.

Sursa batranete.com