Medicina NaturistaRecomandate

Celebra mască turcească din miere și scorțișoară. Mai bine decât orice procedură de salon. O rețetă care a supraviețuit secolelor!

Există multe presupuneri și presupuneri diferite despre secretele frumuseții femeilor turcești.

Dar, indiferent ce spun invidioșii, un lucru se știe cu siguranță: femeile din Est nu prețuiesc prea mult produsele cosmetice de modă nouă, ci pur și simplu folosesc remedii naturale pe care le preparau bunicile. Poate ar trebui să învățăm de la ei? Îngrijirea la domiciliu este destul de ieftină, iar rezultatele nu te fac să aștepți mult timp.

Echipa noștri a decis să dezvăluie secretele estice ale îngrijirii pielii feței. Se folosesc produse naturale și ulei. Se spune că ar fi fost folosite chiar și în haremurile Imperiului Otoman. În hareme s-au născut standardele și procedurile care rămân relevante și astăzi. Femeile europene vânează, de asemenea, cunoștințe valoroase. Ele sunt întotdeauna disponibile pentru cititorii noștri.

Nu pielea, ci piersicul

Există patru produse principale care sunt mereu la îndemână într-o frumusețe turcească: apă de trandafiri, brânză de casă, ulei de argan, iaurt. Apa de trandafiri este perfecta pentru orice tip de piele. Ajută la combaterea îmbătrânirii, făcând pielea hidratată și proaspătă.

Uleiul de argan este folosit pentru masaj. Ajută la curățarea porilor acasă și la reînnoirea celulelor. Masajul trebuie folosit doar o dată pe săptămână. O linguriță de ulei este suficientă pentru tine. După masaj, ștergeți pur și simplu uleiul rămas cu un prosop cald și umed.

După ce amesteci brânza de vaci și iaurt (de casă), vei pregăti un amestec pentru albirea feței. De asemenea, puteți dilua laptele și îl aplicați pe piele de două ori pe săptămână pentru a uniformiza culoarea și pentru a asigura nutriția celulelor.

Iar dacă te interesează secretele turcoaicelor, să știi că acestea mănâncă regulat iaurt. Cum arată pielea ta are foarte mult de-a face cu dieta ta. Iaurturile curăță organismul de toxine, datorită cărora pielea devine mai sănătoasă.

Puțină scorțișoară și miere

Nu o dată a fost necesar să auzim despre aceste două ingrediente care funcționează într-un singur scop. Fac minuni, ar trebui să le aplicați pe păr. Și pielea feței reacționează și mai repede.

Ingrediente:

  • 3 art. l. praf de copt
  • 1 lingura Miere
  • 1 lingura vitamina E lichidă
  • 1 praf de scortisoara macinata
  • 4 lingurite smântână sau lapte

Doar amestecați toate ingredientele. Ar trebui să obțineți o masă groasă. Întindeți-l într-un strat destul de gros pe pielea curată a feței și a gâtului. Așteptați să se usuce și spălați. În niciun caz nu aplicați pe zona din jurul ochilor și buzelor.

Pielea luminează și împrospătează. Porii vor fi îngustați semnificativ, iar contururile feței vor deveni mai clare. Este rar când rezultatele sunt vizibile deja după prima aplicare. Dar exact așa funcționează un astfel de amestec.

O mască de descoperire – așa este lăudată de femeile care au avut deja norocul să vadă efectul uluitor. Încearcă-l și vezi singur cât de eficientă este metoda turcească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *