Medicina NaturistaRecomandate

Chirurg Cardiac: „Dacă aveți peste 40 de ani, curățați-vă vasele de sânge. Este o chestiune de supraviețuire!”

Bolile cardiovasculare sunt cea mai frecventă cauză de deces în lume. În fiecare an, mai mult de 7 milioane de oameni mor din cauza asta. Cauzele lor variază: vârsta, stresul, activitatea fizică scăzută, dieta slabă sau supraponderalitatea.

Cu toate acestea, majoritatea bolilor cardiovasculare sunt asociate cu dezvoltarea aterosclerozei, care este cauzată de nivelurile prea ridicate de colesterol din sânge.

Cum se curăță vasele de sânge de colesterol în exces?


Mai mult sau mai puțin după vârsta de 40 de ani, o astfel de curățare pentru vasele de sânge este chiar o necesitate pentru a evita problemele cu bolile circulatorii.

Vă vom spune cum să utilizați ingrediente naturale și dovedite, pe care le cunoaștem cu toții foarte bine: miere, ghimbir, usturoi și lămâie.

Mierea are multe proprietăți care promovează sănătatea, de asemenea, pentru sistemul nostru cardiovascular și imunitar.

Ghimbirul ajută la curățarea și întărirea vaselor de sânge, are efect asupra nivelului de colesterol.

Știm cu toții proprietățile antiinflamatoare și antivirale ale usturoiului. În plus, acesta normalizează tensiunea arterială.

Lămâia, la rândul său, întărește pereții vaselor de sânge și, datorită conținutului de vitamina E, previne formarea cheagurilor de sânge.

Aceste patru ingrediente, combinate între ele, au și mai multă putere. Descoperiți rețeta unui amestec care reduce eficient colesterolul și crește imunitatea organismului.

Ingrediente :
– 1 linguriță miere,
– 1 linguriță de rădăcină rasă ghimbir,
– 1 cățel usturoi,
– 1 lingură de suc proaspăt de lămâie,
– 1 lingură oțet de mere.

Citește și: 5 Cele mai bune salate de sfeclă roșie care îți vor întări creierul, inima și vasele ,stimulează activitatea creierului și sunt o modalitate excelentă de a preveni bolile cardiovasculare.

Într-un castron mic, combinați bine toate aceste ingrediente. Utilizați amestecul înainte de micul dejun și prânz. Amestecul poate fi păstrat la frigider până la 5 zile.

Nu depășiți trei doze pe zi! Veți vedea efectele în decurs de o săptămână.

Această metodă naturală de casă vă ajută la scăderea colesterolului și la normalizarea tensiunii arteriale. Multă sănătate!