Recomandate

Citește azi, 6 ianuarie, Rugăciune Bobotează pentru împlinirea dorințelor imposibile!

Rugăciune Bobotează – Azi, 6 ianuarie, Biserica Ortodoxa cinsteste Botezul Domnului sau Boboteaza, asa cum este cunoscuta in popor. In perioada acestei sarbatori, se spune ca ceruruile sunt deschise si rugaciunile grabnic ascultate.

Rugăciune Bobotează – Uite mai jos si textul rugaciunii care se citeste azi si care împlinește dorințele imposibile. In aceasta zi, minunile se intalnesc la tot pasul!

”În Iordan botezându-Te Tu, Doamne, închinarea Treimii s-a arătat; că glasul Părintelui a mărturisit Ție, Fiu iubit pe Tine numindu-Te; și Duhul în chip de porumbel a adeverit închinarea Cuvântului. Cel ce Te-ai arătat, Hristoase Dumnezeule, și lumea ai luminat, slavă Ție.

Pe Tine, Împăratul cerului și al pământului, Luminătorul nostru, văzându-Te în Iordan, botezat de robul Tău, cerurile s-au înfricoșat și tot pământul s-a înfiorat, îngerii s-au mirat și toată făptura s-a bucurat.

La păcătoși și la vameși ai venit ca să speli cu ape păcatele oamenilor. Iar noi, nevrednicii, cu mulțumire Îți cântăm:

Rugăciune Bobotează. Slavă Ție, Fiul lui Dumnezeu, Cel ce în Iordan Te-ai botezat și lumea întreagă ai luminat, slavă Ție!

Această taină dumnezeiască păzind, iubitorule de oameni, Doamne, învrednicește-ne pe noi, cei ce însetăm după glasul Tău, să venim la Tine, Izvorul cel pururea dătător de viață, să scoatem apa harului Tău și iertarea păcatelor și să trăim în veacul de acum în curăție și feciorie, în dreptate și cucernicie, așteptând nădejdea cea fericită și arătarea slavei Tale, a Marelui Dumnezeu.

Acum și pururea și-n vecii vecilor,

Amin!”

Sursa: secretele.com