Medicina NaturistaRecomandate

Colonul începe o nouă viață după folosirea a 4 ingrediente – Ca nou-nouț!

Cu doar patru ingrediente și în doar 30 de zile, poți curăța complet colonul tău de acumulările dăunătoare! Mulți dintre noi ne îngrijorăm pentru inimă, creier, rinichi și alte organe, dar nu acordăm suficientă atenție colonului. Suntem obișnuiți să credem că prin el trec impurități și considerăm că acest lucru este normal. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat.

Curățarea intestinului gros, în mod sistematic, nu este doar importantă, ci este vitală pentru întregul nostru organism. Este importantă pentru sănătatea generală și chiar pentru viață. Intestinul gros conține cele mai multe murdărie, toxine, zgură și acumulări dăunătoare. Acestea, dacă nu sunt îndepărtate în mod regulat, ne pot aduce boli grave.

Așadar, gândește-te la asta și marchează o zi în calendarul tău pentru a începe această curățare a corpului tău. Nu ai idee ce rezultate vei obține doar prin această curățare aparent simplă și fără colon.

Procedura durează 30 de zile. În această perioadă, trebuie să consumi cele patru ingrediente menționate. Acestea nu sunt scumpe, se găsesc peste tot și au beneficii minunate pentru sănătatea și curățenia corpului în ansamblu. Ai nevoie doar de o lingură de semințe de chia, o lingură de semințe de in, o lingură de miere adevărată, un măr și o ceașcă de apă.

Curăță mărul și dă-l prin răzătoare. Adaugă restul ingredientelor la el, lăsând semințele de chia pentru sfârșit. După ce ai adăugat apa, amestecul este gata de utilizare numai după ce vezi că semințele de chia și-au dublat volumul. Se obține un fel de jeleu cu un gust foarte plăcut.

Ingredientele menționate sunt pentru o porție din acest amestec de curățare a colonului. Fă unul nou în fiecare zi și consumă-l dimineața, pe stomacul gol. În timpul zilei, nu uita să bei cel puțin doi litri de apă, poate chiar mai mult. Astfel, îți vei hidrata corpul și îl vei ajuta să elimine mai rapid substanțele și acumulările nocive.
Sursa: batranete.com