Medicina NaturistaRecomandate

Consumă această băutură minune pe stomacul gol în fiecare dimineață și vei scăpa de dureri în decurs de 1 săptămână (articulații, picioare și spate)

Acea durere de spate, de picioare sau în zona gâtului, durerea de articulații – o afecțiune dureroasă și teribilă care se întâmplă de obicei atunci când duci o viață nesănătoasă sau în cazul în care viața de zi cu zi este plină de tensiune și postură proastă. De multe ori ignori durerea pe care o simți pentru că nu ai timp și ești prea ocupat.

Iată o rețetă care te va ajuta.

Ingrediente:

  • Apă rece
  • 150 de grame de gelatină
  • Cantitatea va fi suficientă pentru 30 de zile.

Mod de preparare:

Se dizolva 5 grame de gelatina in apa rece, se amesteca si se lasa sa stea pana dimineata. Se poate transforma in jeleu daca il pui la frigider.

Ar trebui să luați băutura în fiecare dimineață, timp de o săptămână până la 30 de zile, pe stomacul gol. În decurs de o săptămână vei vedea rezultatele. Puteți repeta procedura, dar puteți continua să o luați în decurs de șase luni. Dacă doriți, puteți adăuga iaurt, suc sau miere după gust.

Gelatina ajută la osteoporoză și previne osteoartrita.

Acest remediu este foarte eficient pentru sistemul imunitar și pentru tendoane. Întărește oasele și ameliorează durerile, dar numai dacă îl consumi în mod regulat.

Sursa: batranete.com