Medicina NaturistaRecomandate

Cum pregătești apa de ghimbir și cum te ajută să pierzi cm buni din talie, șolduri și coapse. Iată rețeta miraculoasă:

Trebuie să fi auzit sau să fi citit despre multe rețete care contribuie la pierderea în greutate, dar există una singură (apa cu ghimbir) care este plină de numeroase beneficii. Ghimbirul îmbibat în apă este benefic pentru sănătate in general, nu doar pentru arderea grăsimii in exces de pe talie, solduri si coapse.

Prepararea apei cu ghimbir pentru pierderea in greutate

Trebuie să vă simțiți confuz din cauza volumului mare de rețete destinate pentru procesul de pierdere în greutate. Încercați apa de ghimbir, care este o băutură răcoritoare, benefică pentru curățarea organismului și îndepărtarea grăsimii. Este o forță ideală pentru detoxifiere.

Ingrediente:

  • Rădăcină de ghimbir (3-4 felii)
  • Apă – 1.5litri
  • Lămâie (opțional)

Instrucțiuni:

Începeți prin a fierbe 1-1.5 litri de apă la foc mic. Adăugați 3-4 felii subțiri de ghimbir în apa clocotită. Fierbeți ghimbirul în apă la foc mic timp de 15 minute. Îndepărtați apa de pe foc și lăsați-l la răcit. Strecurați lichidul, și infuzia de ghimbir e gata.

Care sunt beneficiile de sănătate ale apei cu ghimbir?

Reglează nivelul de colesterol

Ghimbirul are o proprietate medicală care afectează puternic nivelul de colesterol. Un nivel ridicat de colesterol și obezitatea sunt strâns legate de anumite tipuri de cancer și de boli de inima. Apa cu ghimbir ajută la scăderea nivelului de colesterol din organism. Mai mult de atât, apa de ghimbir este eficientă în reducerea tensiunii arteriale și subțierea sângelui. E o veste grozavă pentru cei cu hipertensiune!

Proprietăți anti-inflamatorii puternice

Apa îmbibată în ghimbir este de asemenea eficientă în reducerea inflamației, durerii articulare și a umflăturilor. Este foarte eficientă în special în condiții precum reumatismul și osteoartrita. Un articol publicat în Journal of Medicinal Food susține ca aceste caracteristici puternice anti-inflamatorii aparțin rădăcinii acestei legume uimitoare.

Antioxidant puternic

Ghimbirul este abundent în antioxidanți. Aceste substanțe chimice puternice sunt eficiente pentru îndepărtarea radicalilor liberi și moleculelor instabile cunoscute pentru deteriorarea celulelor sănătoase. Daunele pot fi severe și pot provoca numeroase boli, cum ar fi anumite forme de cancer.