Medicina NaturistaRecomandate

Cum să faceți sirop puternic de casă pentru a curăța plămânii și a preveni bolile

Oamenii fac greșeala de a crede că doar fumătorii trebuie să-și curățe plămânii, credem că acest lucru se datorează nivelului ridicat de nicotină găsit în aceste organe și, deoarece unii nu au acest tip de dependență, credem că suntem liberi de rău și pericol, dar nu este așa. Cu toții inspirăm diferite tipuri de toxine care sunt în aer, care, după cum știm cu toții, sunt din ce în ce mai răsfățate și toxice.

Dacă doriți să vă curățați corpul, vă recomandăm să consumați un sirop natural.Acest remediu casnic se bazează pe turmeric, ghimbir, ceapă și miere, care au proprietăți medicinale eficiente pentru a curăța plămânii și alte organe ale corpului nostru, pentru a preveni anumite boli precum gripa și a reduce șansele de a suferi de Alzheimer, diabet, cancer. , etc.

Sirop de casă pentru curățarea plămânilor

Ingrediente necesare pentru prepararea siropului natural: Un litru de apă; O lingură de ghimbir ras; Un kilogram de ceapă; Două linguri de suc de lămâie proaspăt; Două linguri de pudră de curcuma; Trei linguri de miere pură

Luați ceapa, curățați-le și tăiați-le în bucăți foarte mici, apoi le veți pune într-un recipient de sticlă unde puteți turna un litru de apă și adăugați ghimbirul ras.

Lăsați-l să stea cel puțin o oră. Acum, toarnă totul într-o oală pentru a fierbe și, înainte să fiarbă, adaugă suc de lămâie, miere și curcuma. Vei fierbe până când lichidul se înjumătățește.