Medicina NaturistaRecomandate

Cum să obții insulină naturală: Boabele de Ienupăr au proprietăți antidiabetice. Reglează nivelul de zahăr din sânge, ajută sistemul respirator, urinar, nervos și digestiv

Ienuparul este un copac vesnic verde ce are boabe de culoare violet inchis cu un miros aromat si rasinos.
Tot copacul are proprietati de vindecare exceptionale insa boabele sale sunt cele mai des utilizate in medicina traditionala.

Trebuie precizat faptul ca doar boabele bine coapte de un violet inchis au proprietati curative. Este recomandat sa evitati fructele prea putin coapte ale ienuparului.

Boabele de ienupar contin uleiuri esentiale care pot patrunde in cele mai ascunse locuri din organsim, locuri in care de multe ori nici macar antibioticele nu ajung.

Adaugarea boabelor de ienupar in dieta zilnica nu poate aduce decat nenumarate beneficii pentru sanatate.
Acestea actioneaza asupra sistemului respirator, urinar, nervos si digestiv, trateaza guturaiul dar si tusea. De asemenea previn cancerul, bolile de rinichi, purifica sangele, trateaza artrita si diabetul.

Diabetul zaharat este una dintre bolile cele mai cunoscute cu care se confrunta milioane de oameni din intreaga lume si fata de care boabele de ienupar lupta cu succes. Exista studii care atesta faptul ca odata ce boabele de ienupar sunt digerate in organism, acestea scad nivelul zaharului din sange posedand capacitati similare insulinei produsa de catre pancreas.

Iata un remediu naturist simplu pe care il poate prepara oricine:
Daca veti consuma regulat acest remediu naturist va puteti regla nivelul de zahar din sange.

– boabe coapte de ienupar
– 1 lamaie
– apa

Instructiuni de preparare:
– Veti avea nevoie de un borcan de 3.5 litri. Puneti boabele de ienupar si lamaile feliate in borcan si umpleti borcanul cu apa.

– Tineti amestecul in frigider timp de cateva zile, timp in care sucul lamailor si al boabelor de ienupar se vor amesteca treptat cu apa.

– Dupa ce observati ca boabele de ienupar incep sa cada la fundul borcanului atunci remediul este gata.
– Trebuie sa consumati 200 ml ( o cana) pe zi