Medicina NaturistaRecomandate

Cum să scapi de o durere de cap în 5 minute? Acest remediu acasă este mai bun decât orice medicament

Se pare că știm totul despre acest produs alimentar simplu – este incredibil de gustos sub orice formă: înăbușit, prăjit, fiert, uneori cu brânză.

Cu greu există o persoană care să nu pună această legumă pe masă în fiecare zi. Și așa cum se întâmplă adesea când ne obișnuim cu ceva, încetăm să-l apreciem și nici nu ne gândim că îl putem folosi într-un mod nou. Am fost și printre cei care nu știu că cartoful obișnuit este cel mai bun remediu pentru durerile de cap ușoare și migrenele groaznice.

Cartofii complecși se găsesc sub formă de amidon. Există, de asemenea, destul de multă vitamina C, care se absoarbe doar dacă legumele sunt folosite crude. Și există diverse oligoelemente necesare pentru toți cei care se angajează în activitate fizică. Cartofii pot și nu trebuie consumați numai. Ele ar trebui să fie folosite ca un medicament popular care ameliorează o serie de afecțiuni diferite.

Cartofi cruzi pentru dureri de cap

Dacă sunteți în căutarea unui remediu eficient pentru migrenele severe, cartofii vă vor ajuta. Pentru a scăpa rapid de durere, nici nu trebuie să le gătiți.

Deci, luați cartofi mai mari. Le curățați și le tăiați în felii subțiri. Îndoiți feliile în cârpă. Înfășurați-le în jurul capului, astfel încât legumele să se afle nu numai pe frunte, ci și pe sinusuri. Desigur, puteți pune cartofii pe frunte, dar după uscare, amidonul va provoca disconfort.

De regulă, un astfel de medicament funcționează pentru a scăpa de migrenă în 10-15 minute, dar vă sfătuim să vă culcați o jumătate de oră. Poate fi folosit și pentru dureri de cap ușoare, în loc să utilizeze diferite medicamente care duc la reacții adverse.

Cartofi fierti pentru dureri de cap

Fierbeți cartofii cu coaja. Curățați-le și atașați-le de frunte. O astfel de compresă îndepărtează procesele inflamatorii care apar în frunte sau în partea superioară a sinusurilor.

Dacă doriți să abordați procesul într-un mod mai complex, mâncați mai multe feluri de mâncare din cartofi și adăugați mai puțină sare în timpul preparării. Și mulți medici recomandă să beți aproximativ 170 ml de suc de cartofi în timpul zilei timp de 10 zile. Cât de util este sucul de cartofi pe lângă tratarea migrenelor?

Accelerează metabolismul. Ajută la normalizarea echilibrului dintre apă și sare. Reglează activitatea tractului digestiv. Elimină constipația. Îmbunătățește activitatea inimii și a vaselor de sânge. Reduce hipertensiunea arterială. Elimină arsurile la stomac, greața și vărsăturile.

Dar dacă aveți o formă severă de diabet zaharat sau aciditate redusă a sucului gastric, vă sfătuim să nu mai utilizați acest suc. Dar compresele de cartofi nu vă vor face rău.

Privește produsul familiar din partea nouă. Substanțele utile din el au proprietăți de vindecare excelente. Pune tabletele deoparte. Aceștia sunt cartofii care te vor salva de migrena care distruge instantaneu fiecare zi și oră. Distribuiți un link către informații utile de pe pagina dvs. Prietenii tăi merită să afle mai multe despre medicina populară și despre cum să se ajute singuri în aceste vremuri dificile.

citeste si: Când păpădia crește, turnați 2 linguri de oțet: Detoxifică organismul și ajută la multe boli

sursa: batranete.com