Medicina NaturistaRecomandate

Cum te ajută gelatina să tratezi durerile de oase și articulații

Postura necorespunzatoare este, de multe ori, principalul motiv pentru aparitia durerilor de oase si articulatii, spun medicii.

Daca suferi constant de dureri de spate, incheieturi, picioare si gat, prima schimbare pe care trebuie sa o faci cat mai curand posibil, este sa-ti imbunatatesti postura corpului. Mai mult decat atat, in randurile de mai jos vei descoperi o cale de atac eficienta pentru a-ti recapata starea de sanatate a oaselor, articulatiilor si tendoanelor.

Tratament de 7 zile pentru articulatii si oase sanatoase

Ai nevoie de doua linguri de gelatina comestibila (organica) pe care le amesteci cu 50 de ml de apa rece. Lasa amestecul peste noapte la temperatura camerei. Gelatina se va transforma in jeleu. Dimineata, adauga acest jeleu in suc, lapte, iaurt, shake de fructe sau ceai si consuma-l imediat.

Cum te ajută gelatina sa tratezi durerile de oase si articulatii:

Repeta aceasta procedura timp de 7 zile.

Gelatina va ajuta la calmarea durerilor de oase si de articulatii. Dupa o saptamana veti observa ca durerea si rigiditatea sunt eliminate, iar intr-o luna nu veti mai simti nicio durere. Puteti repeta, de asemenea, tratamentul dupa inca o luna, si inca o data dupa 6 luni. In acest fel, veti restabili lubrifierea naturala a articulatiilor.

De ce este gelatina buna pentru articulatii?

Gelatina organica este un produs natural, obtinut din prelucrarea de oase, tesut si cartilajul animalelor mari. Gelatina contine aminoacizi puternici care stimuleaza cresterea si imbunatatirea structurii tesutului conjunctiv, care este necesara in tratamentul articulatiilor si al oaselor slabite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *