Medicina NaturistaRecomandate

Curăță-ți intestinul cu doar 1 cană din această băutură


Sistemul digestiv este o componentă complexă a corpului uman, care joacă un rol crucial în asimilarea nutrienților necesari pentru o sănătate optimă. Dacă acest sistem nu funcționează corespunzător, pot apărea numeroase probleme de sănătate, deoarece organismul nu primește nutrienții de care are nevoie, iar deșeurile și toxinele se pot acumula.

Pentru a evita aceste probleme, este important să curățăm organismul de cel puțin două ori pe an și să consumăm alimente sănătoase. O băutură care poate ajuta la curățarea intestinelor și la prevenirea constipației este suc de mere. Este un ingredient puternic, care poate fi combinat cu suc de lămâie pentru a crește eficacitatea procedurii.

În loc să cumpărați sucul din magazin, puteți face sucul acasă, din câteva mere organice într-un storcător. Acest lucru vă va permite să evitați aditivii și conservanții adăugați la sucul de mere comercial.

Pentru a crește eficacitatea procedurii de curățare a colonului, puteți bea suc de lămâie de câteva ori pe zi sau puteți adăuga două linguri de suc de lămâie proaspăt stors în sucul de mere și bea amestecul de două ori pe zi.

Pentru o altă băutură care ajută la curățarea intestinelor, puteți adăuga un praf de sare de mare și suc de lămâie într-un pahar cu apă caldă și beți-o dimineața, imediat ce vă treziți pe stomacul gol.

Este important să vă amintiți că aceste băuturi sunt un ajutor, dar nu ar trebui să fie singura metodă de curățare a intestinelor. Înainte de a începe orice program de detoxifiere, ar fi bine să discutați cu un medic pentru a afla cea mai bună metodă pentru nevoile dumneavoastră individuale.

Sursa: batranete.com