Medicina NaturistaRecomandate

Curățați intestinele, distrugeți paraziții și pierdeți în greutate cu aceste 2 substanțe

Te găsești deseori poftă de ceva dulce? Dacă da, nu trebuie să vă faceți griji imediat, pentru că nu sunteți singuri.

Dar v-ați întrebat vreodată de ce atât de mulți oameni nu pot rezista dulciului? Aceasta poate fi o dependență care are două cauze.

Ce cauzează dorința de dulce
Primul motiv pentru dependența de zahăr este de obicei paraziții intestinali. Al doilea este stresul.

Când consumi o mulțime de dulciuri pe care nu le poți refuza, creezi condiții în corp pentru formarea și acumularea de mucus. Aceste mucusuri sunt terenul de reproducere perfect pentru creșterea și multiplicarea bacteriilor și a diferiților paraziți.

Când aveți mulți paraziți în corp, aceștia consumă o mulțime de nutrienți și energie.

De aceea ai un apetit din ce în ce mai mare pentru ceva dulce. Zahărul este cea mai mare și mai ușor disponibilă sursă de energie.

Cel mai rău este că, cu cât câștigi mai mult zahăr, cu atât mai mulți paraziți se vor înmulți în corpul tău. Mulți paraziți le place să locuiască în țesutul adipos.

Odată ce vei reuși să scapi de acești paraziți, vei fi surprins cât de multă energie vei avea. Vă veți simți literalmente în formă pentru ridicarea ganterelor.

Cum să scapi de paraziți și să cureți intestinele de mucus
Vestea bună este că este nevoie de foarte puțin pentru a scăpa de paraziți și pentru a curăța intestinul. Mai exact, veți avea nevoie de aceste două chestii:

  • seminte de in
  • cuișoare

Metodă

Luați un râșniță, cum ar fi o semință de mac sau o râșniță de cafea, și puneți semințe de in și cuișoare într-un raport de 10: 1 (de exemplu, 20 de grame de semințe de in și 2 grame de cuișoare pe porție).

Apoi macinați acest amestec.

Utilizare
Luați două linguri din acest amestec (aproximativ 22 de grame) în fiecare dimineață. Puteți să-l adăugați la micul dejun sau la apă călduță și să beți.

Luați timp de trei zile consecutive. Apoi faceți o pauză timp de trei zile și bucurați-vă din nou timp de trei zile. Faceți rânduri într-o lună.

Pregătiți o doză proaspătă din amestec înainte de fiecare utilizare. Semințele de in trebuie consumate cât mai curând posibil după măcinare.