Medicina NaturistaRecomandate

Dacă bei acest suc de casă, vei uita de multe dureri

Vă recomandăm cu căldură să încercați acest suc de casă. Este excelent pentru pacienții cu cancer și, de asemenea, elimină nevoia de chimioterapie.

Tot ce ai nevoie sunt câteva ingrediente organice. Combinația lor creează o formulă excelentă care previne creșterea celulelor canceroase.

Morcovii sunt bogați în carotenoizi. Aceștia sunt antioxidanți naturali și imunomodulatori care protejează celulele de îmbătrânire și cancer. Dacă îți lipsesc carotenoizii în dietă, riscul de a dezvolta cancer crește semnificativ.

Antioxidanții protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt de fapt electroni unici care dăunează ADN-ului, lăsând organismul incapabil să repare daunele și creând terenul perfect pentru cancer.

Carotenoizii și vitamina A sunt excelente pentru stimularea funcției celulelor albe din sânge. Acest lucru ajută sistemul imunitar să lupte împotriva multor infecții și cancer.

Efectul benefic al beta-carotenului a fost identificat pentru prima dată în anii 1940. Până în prezent, există peste 200 de studii care confirmă efectul pozitiv al beta-carotenului în tratamentul cancerului.

Un studiu realizat în Elveția în 1970 a arătat că bărbații cu un nivel scăzut de carotenoizi în sânge aveau un risc mai mare de a muri din cauza cancerului. Acest studiu a fost realizat timp de 12 ani.

Beta-carotenul este, de asemenea, capabil să protejeze țesuturile epiteliale, cum ar fi plămânii, gâtul, vezica urinară, intestinele și colonul.

În 1989, cercetătorii de la Universitatea din Washington și Centrul de Cercetare a Cancerului Fred Hutchinson au demonstrat o legătură între aportul ridicat de beta-caroten și riscul redus de cancer de col uterin.

Un alt studiu britanic a inclus mostre de sânge congelat de la 5.004 femei. Starea de sănătate a acestor femei a fost monitorizată de câțiva ani. Studiul a arătat că femeile care nu suferă de cancer au cu 50% mai mult beta-caroten în sânge decât femeile care sunt diagnosticate cu cancer de sân.

Pătrunjelul întărește sistemul imunitar, elimină toxinele și, de asemenea, previne deteriorarea radicalilor liberi. De asemenea, are proprietăți puternice antioxidante și antiinflamatorii.

Această plantă este bogată în compuși flavonoizi puternici care oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Iată câțiva dintre acești compuși:

Apigenina și miricetina previn formarea tumorilor la animalele de laborator. Acest lucru este valabil și pentru cancerul pulmonar. Flavonoidele sunt motivul pentru care usturoiul este considerat un aliment chimioprotector.

Emperor și isopimpinelina protejează împotriva cancerului de sân, ficat și plămâni.

Amintiți-vă că utilizarea regulată a acestui suc ucide celulele canceroase și regenerează țesuturile fără pericolul substanțelor chimice.

De asemenea, puteți bea un pahar de suc în fiecare zi pentru a preveni cancerul. Daca ai cancer, bea sucul de 3 ori pe zi, de preferat 4-5 luni.

Ingrediente:

  • ½ legătură de pătrunjel
  • 5 morcovi
  • 1 portocală
  • 1 lamaie

* Pentru o porție.

Cum se face:

Amestecați ingredientele într-un storcator. Amintiți-vă că această cantitate este suficientă pentru o porție și ar trebui să pregătiți trei doze pe zi.

Bea întotdeauna suc proaspăt făcut în casă.