Medicina NaturistaRecomandate

De ce să bei chefir cu semințe de in dimineața – doar 2 motive bune

Chiar înainte de vârsta de 25 de ani, organismul nostru reușește să acumuleze o mulțime de lucruri inutile, iar acest „stoc” va crește doar în fiecare zi.

Povara grea de toxine și depozite de grăsime fac organismul să îmbătrânească mai repede, tractul gastro-intestinal, sistemul cardiovascular și pielea sunt primele care suferă.

Pentru a preveni acest lucru, există multe modalități de curățare a organismului, vă oferim una dintre cele mai blânde: introducerea unei băuturi în alimentație, care funcționează ca o perie pentru stomac. Este format din două componente simple – semințe de in și chefir.

Ceea ce limpezește băutura

Nu ryazhenka, nu lapte și nu iaurt, ci chefir. Dintre toate produsele lactate, numai el conține drojdie, bacili și streptococi, care sunt capabili să creeze o floră prietenoasă în intestinul gros și subțire – tocmai ei. De aceea, nu numai chefirul de lapte este potrivit, ci chiar și chefirul pe apă.

Semințele de in conțin acizi grași omega-3 care dizolvă pietrele fecale și vindecă membrana mucoasă. Cu toate acestea, doar semințele întregi sau măcinate grosier funcționează ca o perie pentru stomac. Umflat, îl umplu, dând o senzație de sațietate pentru o lungă perioadă de timp și în același timp curățând pereții intestinului.

Emaciare
Consumul de chefir cu in stimulează organismul să slăbească, reglează nivelul de colesterol din sânge și normalizează metabolismul lipidic. Pentru curățarea eficientă a tractului gastro-intestinal, refacerea corpului și pierderea în greutate, este extrem de important să luați băutura conform unui program special, pe care îl veți găsi la sfârșitul articolului. Această metodă va fi relevantă pentru cei care observă astfel de complicații de sănătate.

  • Procese inflamatorii la nivelul organelor respiratorii
  • procese inflamatorii ale tractului gastro-intestinal (gastrită, ulcere)
  • Colita
  • boli ale sistemului genito-urinar
  • supraponderal

Curs de detoxifiere

Programul este conceput pentru 21 de zile. Dacă nu ați făcut o curățare generală a stomacului de mult timp, medicii recomandă să o repetați după 2 săptămâni. Și pentru a menține efectul, trebuie să reveniți la curs o dată la șase luni.

  • Prima săptămână: la micul dejun, beți 100 ml de chefir cu 3 lingurițe de semințe de in (este mai bine să le măcinați într-un mojar chiar înainte de consum).
  • A doua săptămână: 100 ml de chefir cu 6 linguri de semințe de in la micul dejun.
  • A treia săptămână: 150 ml de chefir cu 9 lingurițe de semințe de in la micul dejun.

Obișnuiește-te să bei un pahar de apă fierbinte cu 40 de minute înainte pentru a începe corpul (după cum știi, dimineața devreme corpul nostru nu este încă pregătit să digere alimente și are nevoie de ajutor). Amintește-ți că acesta ar trebui să fie singurul tău mic dejun! Chefirul cu semințe pentru noapte nu a arătat o astfel de eficacitate, este mai bine să vă mulțumiți cu o cină proteică din piept de pui sau ouă.

Chiar dacă începi să mesteci o lingură de semințe de in înainte de micul dejun, aceasta va da deja roade – un sfat util pentru menținerea rezultatului după finalizarea cursului de curățare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *