Medicina NaturistaRecomandate

Decoctul de dafin și miere pentru durerile articulare

Decoctul de dafin și miere – elimină excesul de sare din organism

Proprietățile benefice ale mierii în combinație cu diverse produse și condimente sunt incontestabile. O astfel de combinație este mierea și frunza de dafin.

Frunza de dafin este bogată în nutrienți pe care i-a oferit-o natura. Conține fitosterol, linalol, ulei esențial, taninuri, camfor și acizi.

Combinația de miere și frunze de dafin nu face decât să sporească efectul, deoarece mierea este bogată în vitamine utile și oligoelemente.

Acest decoct ajută la durerile articulare, deoarece elimină excesul de sare din organism. Dar amintiți-vă că acest decoct este contraindicat persoanelor cu reacții alergice la oricare dintre produse. Asigurați-vă că vă consultați medicul înainte de a le utiliza.

Acest decoct de dafin este foarte ușor de preparat. Trebuie să folosiți un pachet de foi de dafin și 3 linguri de miere. Mai întâi, turnați frunza de dafin într-o cratiță cu 1,5 litri de apă și lăsați 20-30 de minute. Apoi se fierbe timp de cel mult 5 minute.Alte recomandări

Se lasa sa se raceasca la aproximativ 30-40 de grade. Se strecoară și se adaugă 3 linguri de miere naturală. Luați pentru 5 până la 1/3 cană (înainte sau după masă).

Apoi faceți o pauză de trei săptămâni. Dacă este necesar, cursul trebuie repetat.