Medicina NaturistaRecomandate

Deparazitarea naturală a organismului. Programul 100% natural de eliminare a paraziților are la bază 3 plante. Iată cum se face

Influența paraziților asupra stării de sănătate

Știai că organismul tău este colonizat de o mulțime de paraziți care mănâncă zilnic din tine? Vrei să accepți sau nu, realitatea este că toți avem în noi diferite specii de paraziți care ne consumă substanțele nutritive și ne expun unor boli înfiorătoare. Toți, fără excepție. Așadar, nici nu se pune problema unui organism uman neinfestat. Suntem cu toții expuși, cu atât mai mult în aceste vremuri, la aer poluat, apă murdară și mâncare infestată. Partea bună este că, dacă ai un stil de viață sănătos și echilibrat, care-ți asigură un sistem imunitar puternic, corpul tău este capabil să țină sub control majoritatea paraziților, dar dacă nu ai grijă de tine, ai toate șansele ca, mai devreme sau mai târziu, paraziții să-ți producă o serie de boli.

Legătura dintre paraziți și boli

După numeroase experimente, cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea și-a publicat descoperirile în cartea „Vindecarea tuturor formelor de cancer”, pe care v-o recomand chiar dacă nu aveți cancer.

Cercetătoarea a descoperit prin experiențe de laborator că:

– Organismele pacienților bolnavi de cancer erau încărcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme lat).

– Toți pacienții cu boli de piele erau supra-infestați cu viermi cilindrici (oxiuri, limbrici etc.).

– Toți pacienții cu acnee rozacee erau puternic infestați cu parazitul leishmania.

– Toți diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – eurytrema.

– Toți cei care suferă de migrene au nematodul strongyloides.

– Persoanele cu astm au ascarizi în plămâni.

– Multe persoane care fac infarct au viermi în inimă.

– Paraziții care ajung la creier produc boli psihice, în special schizofrenie.

– Persoanele care transpiră excesiv noaptea sunt supra-infestate cu ascarizi. Și lista poate continua.

Hulda Clark a ajuns la concluzia că paraziții produc 90% dintre bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de azi. Ei colonizează de obicei colonul și intestinul subțire, unde pot produce boala Chron sau polipi, însă pot rămâne și inofensivi, dacă  gazda are un sistem imunitar puternic și o floră intestinală echilibrată. Partea proastă începe atunci când paraziții reușesc să treacă din intestine în restul organismului și să se instaleze în alte organe. Atunci încep să apară bolile. Trecerea din intestine în alte organe se face pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate și doar în condițiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.

Atenție! Paraziții nu pot supraviețui în alte organe în afară de intestin decât în prezența alcoolului izopropilic (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent). Cum ajunge alcoolul izopropilic în corpul tău? Foarte simplu: deoarece este o substanță la care suntem cu toții expuși în aceste vremuri. El se găsește în: majoritatea șampoanelor (și pătrunde prin piele în corp), în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul de păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în medicamente și în multe altele. În plus, specia comună de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tău. Din păcate, suntem atât de expuși, încât chiar nu avem cum să ne ferim. Asta e realitatea, oricât de înfiorător ar suna. Vestea bună e că în natură există exact leacurile de care avem nevoie pentru a ne curăța periodic organismul de paraziți.

Programul 100% natural de eliminare a paraziților are la bază 3 plante

PELINUL (capsule sau ceai)

CUIȘOARELE (recomand cuișoare întregi, în locul capsulelor)

TINCTURA DIN COAJĂ DE NUC NEGRU

Aceste 3 ingrediente luate împreună au puterea să omoare majoritatea speciilor de paraziți care-ți colonizează corpul. Mai mult, amestecul este 100% NATURAL, iar ingredientele le poți găsi la orice magazin naturist (mai puțin tinctura de nuc negru, care se găsește mai rar în magazine, dar se găsește lejer pe internet).

Iată programul pe cele 3 săptămâni, cât durează tratamentul:

  1. Faza de început (deparazitarea), în care se face tratament intensiv pentru a elimina paraziții și ouăle acestora.
  2. Faza de menținere (tratamentul) se face o dată pe săptămână, pentru a preveni o nouă supra-infestare. Ar fi bine să-l ții regulat, toată viața, adică o dată pe săptămână vei lua 2 lingurițe tinctură de nuc negru, 7 capsule pelin și 7 capsule cuișoare (cam 3 lingurițe de cuișoare întregi, măcinate). Simplu, nu? Respectând aceste principii, vei ajuta enorm corpul în lupta cu paraziții, la care suntem cu toții expuși în fiecare zi.

Alte remedii care ajută în combaterea paraziților

Usturoiul. Deși este cunoscut pentru calitățile sale antiparazitare, antifungice, antibacteriene și de antibiotic natural, beneficiile usturoiului merg mult mai departe. Eu, de exemplu, în ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, nici când am avut febră de 39-40°. De fiecare dată când răcesc, îmi fac un suc de lămâie și mănânc câțiva căței de usturoi. În acești 2 ani, n-am fost răcit niciodată mai mult de 3 zile, iar tratamentul nu a dat greș niciodată.

Argila este un alt supliment miraculos. Și nu exagerez deloc. Este unul din cele mai bune remedii pentru paraziți, dar are multe alte beneficii. Curăță organismul de toxine și metale grele, purifică sângele, detoxifică ficatul și intestinele, echilibrează glandele endocrine, ajută flora intestinală, are efect antidepresiv și antistres, repară leziunile din tubul digestiv (de la gingivită, roșu în gât, gastrită, intestin iritabil, până la hemoroizi) și mai aduce și alte beneficii.

Administrare: Deși se găsește și sub formă de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule, care se lasă într-o cană cu apă de seara până dimineața. Dimineața se amestecă și se bea apa argiloasă, tulbure.

Nuca de cocos. Există pe internet numeroase articole despre proprietățile antiparazitare, antibacteriene și antifungice ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, dar eu recomand nuca de cocos întreagă, pentru rezultate mai bune. Țin minte că am citit pe un forum despre un băiat care a decis să facă o cură de 2 săptămâni cu ulei de cocos, numai pentru că auzise că este sănătos. În timpul celor 2 săptămâni i s-a întâmplat de 2 ori să defecheze viermi. Groaznic, nu-i așa?

Semințe crude de dovleac. Cam 50 de semințe de dovleac dimineața pe stomacul gol era cura împotriva paraziților recomandată de regretatul Valeriu Popa. Acest remediu are capacitatea să omoare cele mai comune specii de paraziți.

Fibrele vegetale. Este esențial să elimini regulat materiile fecale. Constipația (neeliminarea fecalelor mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea și înmulțirea paraziților, deoarece le oferi mediul perfect pentru dezvoltare.

Probioticele și prebioticele. Flora intestinală este bariera dintre paraziții, bacteriile dăunătoare și virușii din intestin și restul organismului. O floră intestinală echilibrată și sănătoasă va lăsa să treacă în organism doar nutrienții necesari, blocând orice altceva. Pentru a menține această floră sănătoasă este esențial să consumăm regulat probiotice și prebiotice.

– Probioticele sunt bacterii benefice, ca cele din intestin, care se găsesc în produsele fermentate, în special iaurt și chefir. Atenție! Iaurtul de casă bate din punct de vedere calitativ orice iaurt din comerț. Așadar, cumpără lapte proaspăt de la țărani și pune-l la prins, nu da banii pe cel din comerț, făcut doar pentru a produce cât mai mulți bani.

– Prebioticele sunt alimentele care hrănesc bacteriile benefice din flora intestinală: cicoarea, napul, ceapa crudă, usturoiul crud, sparanghelul, tărâțele de grâu, fasolea, mazărea, spanacul, legumele cu frunze verzi, banana, ovăzul. După cum vezi, prebioticele se găsesc într-o gamă largă de alimente, așa că ai de unde alege.

Vitamina C. Joacă un rol esențial în funcționarea optimă a organismului și în eliminarea eficientă a paraziților. Atenție! Vitamina C de calitate NU se găsește în capsule, ci în gradină! Vitamina C este un micronutrient format din: rutină, bioflavonoide, factorul k, factorul j, factorul p, tyrosinasa, ascorbinogen, acid ascorbic. Suplimentele de vitamină C din farmacii conțin doar acid ascorbic, în timp ce vitamina C din natură are toate componentele. De exemplu, știai că ardeiul verde conține triplul vitaminei C față de citrice? Foarte bogate în vitamina C sunt și: măceșele, cătina, pătrunjelul, kiwi, coacăzele, portocala. Ideea e că există destule surse de vitamina C în natură! Nu e nevoie să optezi pentru capsule.

Altele. Am prezentat mai sus cele mai comune și accesibile remedii, dar asta nu înseamnă că sunt singurele. Mai au proprietăți antiparazitare: argintul coloidal, sâmburii de grepfrut și de lămâie, aloe vera, propolis, Pau d’Arco, iodul (sub formă de iodură de potasiu sau soluție lugol). Și lista poate continua.

Rotirea alimentelor

Ca orice organism viu, paraziții au capacitatea de a se adapta în timp și de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit să-i omoare. De aceea, nu vei avea rezultate consumând doar usturoi sau semințe de dovleac zilnic. Cea mai înțeleaptă alegere este rotirea alimentelor. Adică o săptămână consumi multă nucă de cocos, în următoarea semințele de dovleac, apoi treci la argilă și așa mai departe. Astfel, nu numai că paraziții nu pot dezvolta rezistență, dar vei fi capabil să omori o gamă mult mai largă de specii, deoarece nu toate speciile mor de la același aliment. Oricum, regimul Huldei Clark este punctul de plecare, deoarece cele 3 componente (nucul negru, pelinul și cuișoarele) sunt o combinație care omoară majoritatea speciilor de paraziți în mai puțin de 3 săptămâni.

Reține: Un om informat este un om puternic, protejat!