Medicina NaturistaRecomandate

Descoperă băutura de casă care curăță eficient ficatul – consum-o zilnic și bucură-te de beneficiile sale uimitoare!

Viața de zi cu zi agitată nu ne lasă mult timp pentru a menține o dietă sănătoasă și echilibrată, motiv pentru care majoritatea oamenilor au construit un meniu care constă din alimente nesănătoase, bogate în grăsimi, precum și din fast-food care dăunează organismului pe termen lung. .

Nu numai că nu au nutrienții necesari de care organismul nostru are nevoie, dar sunt mai greu de procesat de către organism, ceea ce crește riscul de probleme de sănătate.

O modalitate de a continua să mănânci aceste alimente și să ai grijă în continuare de sănătatea ta este prin proceduri regulate de curățare a ficatului.

Această procedură nu numai că ajută la detoxifierea ficatului de toate toxinele și substanțele nocive care s-au acumulat de-a lungul vieții, dar va ajuta și la accelerarea procesului de absorbție a nutrienților, vitaminelor și a oricărui compus benefic pe care corpul dumneavoastră îl poate obține.

Vă vom arăta o rețetă uimitoare care, atunci când este consumată zilnic, poate face exact asta și vă poate ajuta să trăiți o viață sănătoasă, chiar dacă nu mâncați o masă sănătoasă și echilibrată în fiecare zi.

Trebuie remarcat faptul că nu promovăm o dietă nesănătoasă și ar trebui să faceți tot ce vă stă în putere pentru a echilibra dieta pe care o urmați.

Ingrediente de care ai nevoie:

  • 1 litru de apă
  • Suc de portocale
  • Puține frunze de mentă
  • Suc de lămâie (răzuit cu coajă)
  • Miere crudă (opțional/după gust)

Instrucțiuni:

Începeți prin a fierbe apa și apoi adăugați frunzele de mentă proaspătă. După ce adăugați frunzele, lăsați-le să fiarbă câteva minute și scoateți lichidul de pe aragaz. Lasă-l să se răcească. Odată gata, adăugați sucul de portocale împreună cu sucul de lămâie și adăugați puțină miere pentru gust.

Acesta este un medicament uimitor care este foarte eficient atunci când vine vorba de detoxifierea ficatului și este recomandat să îl consumați zilnic.

Citeste si: Planta tinereții eterne”: hrănește, vindecă și regenerează celulele tale și luptă cu o serie de boli

Sursa: batranete.com