Medicina NaturistaRecomandate

Descoperă băutura magică care te poate ajuta să slăbești! Bea acest lichid în fiecare dimineață și vei vedea cum kilogramele se topesc de pe tine!

Află ce trebuie să bei dimineața pentru a slăbi mult mai rapid – urmează un obicei simplu și vei avea numai de câștigat. Băut corect, acest lichid poate face minuni pentru siluetă și sănătate.

Consumul unei cantități mari de apă este vital pentru sănătatea noastră, dar cel mai important aspect este modul și la ce temperatură o bem. Acest subiect a fost deseori dezbătut de specialiști. Care este temperatura potrivită la care trebuie să bem apa?

Se pare că pentru cele mai bune rezultate este bine să bem apă caldă, la prima oră a dimineții, înainte de a lua micul dejun. Atunci când bem apa rece, corpul folosește mai multă energie pentru a restabili temperatura ideală.

Cu o cană de apă caldă dimineața, corpul va fi hidratat și plin de energie pentru tot restul zilei. Iată câteva dintre beneficiile consumului de apă caldă dimineața:

Diminuează durerea

Poate este greu de crezut, dar apa caldă poate să diminueze durerea de cap sau orice altă durere din corp. Acest fapt se datorează căldurii, care îmbunătățește circulația și relaxează mușchii și nervii, rezultând o reducere a stresului și a tensiunii.

Îmbunătățirea circulației

Dimineața probabil îți simți corpul rigid și înțepenit. Acest lucru este din cauza circulației deficitare și a ratei reduse a inimii. Apa caldă va îmbunătăți instantaneu circulația și activitatea inimii.

Încetinește îmbătrânirea

Corpul îmbătrânește mai repede din cauza depozitelor de toxine din celule. Toxinele ajung în corp prin intermediul mâncării sau din mediul înconjurător. Apa caldă elimină toxinele din organism și eliberează porii interni.

Reglează greutatea

Apa rece reduce ritmul cardiac și diminuează temperatura corpului. Dar apa caldă accelerează metabolismul și stimulează pierderea în greutate.

În plus, apa caldă este ideală pentru rinichi. Aceștia controlează nivelul zahărului din sânge și limitează dorința pentru mâncarea nesănătoasă și dulciuri, unele dintre motivele principale ale îngrășării.

Ce să mănânci dimineața ca să scapi de burtă

Un mic dejun bine ales te ajută foarte mult în cura de slăbire. Iar dacă obiectivul tău e să scapi de burtă, trebuie să fii cu atât mai atentă la prima masă. Ca să scapi rapid de burtă, dimineața trebuie să mănânci grăsimi sănătoase, proteine și foarte puțini carbohidrați. Iată ce ar trebui să conțină un mic dejun sănătos dacă vrei să slăbești.

1. Nuci sau alune. Nucile „românești”, alunele de pădure, migdalele sau caju sunt un mic dejun ideal, mai ales dacă ești pe fugă. Conțin grăsimi sănătoase, care sunt foarte importante atunci când vrei să slăbești.

2. Avocado. Adaugă la micul dejun o jumătate de avocado, și el bogat în grăsimi sănătoase mononesaturate.

3. Ouă. Conțin și grăsimi bune, și vitamine, și proteine. În plus, se fac foarte repede, așa că sunt alimentul ideal pentru dimineața. Adaugă câteva legume crude și ai obținut micul dejun ideal.

4. Iaurt sau alte lactate. Fie că alegi iaurt, brânză sau o combinație de brânză și smântână, îți asiguri necesarul de calciu și proteine.

5. Fructe de pădure. Dacă nu îți place iaurtul gol, adaugă un pumn de fructe de pădure: mure, zmeură, afine etc. Sunt pline de antioxidanți și, în plus, sunt printre puținele fructe indicate în cura de slăbire, fiindcă au un conținut mic de zahăr.

6. Semințe. Poți să alegi semințe de chia, de cânepă, de in sau de susan. Toate sunt bogate în grăsimi sănătoase, necesare pentru cei care vor să scape de burtă. Amestecă semințele cu puțin iaurt și lasă-le un sfert de oră să se înmoaie – altfel nu pot fi digerate.