Medicina NaturistaRecomandate

Descoperă Secretul Echilibrului Intern: Maceratul Minune pentru Ficat cu Hrean, Lămâie și Țelină

Ai vrea să încerci un remediu natural pentru a-ți ajuta ficatul și sistemul digestiv? Poți prepara un amestec simplu și eficient acasă.

Ai nevoie de:

  • 500 grame de țelină
  • 200 grame de hrean
  • Sucul proaspăt stors de la 250 ml de lămâie

Cum să pregătești amestecul:

  1. Spală bine țelina, hreanul și lămâia. Cureți țelina de coajă și taie-o cât mai mărunt (sau dă-o prin răzătoarea mare). Curăță și rade hreanul folosind răzătoarea mică.
  2. Amestecă bine toate aceste ingrediente într-un vas de sticlă închis la culoare. Acoperă vasul cu un capac etanș și lasă-l să macereze timp de două săptămâni într-un loc răcoros și întunecat.
  3. Folosește amestecul luând câte o linguriță de trei ori pe zi. Ai grijă să nu-l iei pe stomacul gol dacă ai sensibilitate la stomac. Întotdeauna, cere sfatul medicului înainte de a începe orice tratament natural. Unele ingrediente, chiar și naturale, ar putea interacționa cu anumite medicamente.

Acest macerat este plin de beneficii pentru organism. Stimulează producția de bilă, ajută la regenerarea naturală a ficatului și îmbunătățește funcțiile sistemului digestiv.

Este și un aliat de nădejde în timpul convalescenței sau în sezonul rece. Vitamina C din lămâie, împreună cu compușii sulfurici din hrean, ajută la reducerea inflamației în corp și susțin sistemul imunitar.

Ar trebui să fie un adjuvant excelent pentru susținerea sănătății ficatului și a sistemului digestiv!

Citeste si: Beneficiile Uimitoare ale Băilor cu Ace de Brad: Alină Durerile, Reduc Oboseala și Stresul