Medicina NaturistaRecomandate

Descoperirea uimitoare care a schimbat viața a jumătate de sat: Tratamentul revoluționar pentru hipertensiune arterială care a redat sănătatea și a înlocuit pastilele cu o rețetă simplă!

Bai Dobri, în vârstă de 82 de ani, din Kostenets, împărtășește acest remediu casnic pentru hipertensiune arterială tuturor celor care au o problemă! Un remediu uimitor de casă pentru hipertensiunea arterială l-a salvat pe Bai Dobri, în vârstă de 82 de ani, din Kostenets, de problema hipertensiunii în urmă cu patru ani.

Recunoaște că știa rețeta de multă vreme – de la tatăl său, dar nu o încercase niciodată pentru că nu credea în remediile naturiste și în „nouața bunicii”.

„Drogurile au devenit foarte scumpe, iar cu pensia mea nicăieri. Nu erau doar pastile pentru sânge, ci și pentru inimă și articulații – toată pensia mea mergea acolo. Cel puțin acum nu cumpăr pastile de sânge, dar mă întrețin cu acest medicament – este și ieftin și util. Îl dau oricui are probleme cu sângele și deja jumătate din sat este ca nou”, spune Bai Dobri.

Remediul său de la domiciliu pentru hipertensiune arterială nu este cunoscut publicului larg, dar s-a dovedit a fi extrem de eficient. Funcționează excelent pentru subțierea sângelui și, prin urmare, pentru corectarea rapidă a tensiunii arteriale. Medicamentul lui Bai Dobri pentru hipertensiune l-a scos de la pastile

Pentru că se știe de mult timp că hipertensiunea arterială sau așa-numita hipertensiune arterială, care este teribil de periculoasă dacă nu este tratată la timp, este legată de sângele gros și duce chiar la temutele infarcte sau accidente vasculare cerebrale.

Rețeta lui Bai Dobri pentru acest medicament pentru hipertensiune ajută, de asemenea, să funcționeze inima și are, de asemenea, proprietăți proeminente de stimulare a sistemului imunitar și de îmbunătățire a funcției hepatice.

Instrucțiunile exacte pentru prepararea medicamentului sunt următoarele:

Luați cinci lingurițe de ace de pin, două linguri de coajă de ceapă și două linguri de fructe de măceș. Atât este nevoie.

Toate aceste ingrediente se pun impreuna intr-un litru de apa rece si se pun pe aragaz pana cand apa da in clocot. Odată ce dă în clocot, stinge focul, dar lasă amestecul să fiarbă încă zece minute sau cam așa ceva. Se lasa apoi sa se raceasca si se strecoara.

„Bea această cantitate două zile, indiferent dacă este dimineața, la prânz sau seara. Nu folosesc scheme atât de precise precum cele moderne. Eu beau medicamentul când mi-e sete – o ceașcă mică. Cu toate acestea, încerc întotdeauna să-l folosesc înainte de a mânca, funcționează mai bine așa. Când rămân fără poțiune, o fac din nou și beau din nou două zile”, explică Bai Dobri.

Cursul tratamentului cu acest remediu la domiciliu pentru hipertensiune arterială este de patru luni, după care se face o pauză și se reia doar pentru prevenție, întrucât nu mai era nicio urmă de hipertensiune arterială.

Sursa: batranete.com