Medicina NaturistaRecomandate

Dieta cu lămâie, care promite că dă jos 1 kilogram pe zi

Deși teoretic ar putea fi posibil pierderea a unui kilogram de grăsime corporală pe zi, ar necesita să vă creșteți semnificativ activitatea fizică și să vă limitați aportul alimentar.Dar dieta cu lămâie promite că poate face acest lucru.Există o mulțime de cercetări care au arătat că lămâia ajută în procesul de ardere a grăsimilor, așa că dieta cu lămâie poate da rezultate foarte bune.

Dieta cu lămâie este mai mult o cură de detoxifiere, deoarece curăță organismul de toxinele acumulate.Totodată acest lucru va duce la întărirea sistemului imunitar cu absența toxinelor din el. Alte beneficii pentru sănătate ale lămâilor sunt că ajută digestia, ajută sistemul cardiovascular, mențin pielea curată și, de asemenea, întârzie îmbătrânirea. Dar dacă amesteci lămâia cu miere, este și mai bună, făcând o combinație perfectă. Mierea furnizează organismului energia necesară, reduce pofta de dulce, ajută digestia și oferă, de asemenea, o mulțime de nutrienți organismului, care îți oferă energia pentru a face mișcare.Respectarea unei diete sănătoase, exercițiile regulate, precum și reducerea stresului sunt toate esențiale pentru menținerea câștigurilor pe care aceasta și alte diete similare le pot oferi.

Ce presupune dieta cu lămâie.
Avem nevoie de 8 căni de apă, suc de la 6 lămâi, ½ cană de miere, câteva cuburi de gheață și 10 frunze de mentă.Se încălzește apa, dar nu la punctul de fierbere.Se adaugă toate ingredientele și se lasă amestecul să stea la frigider câteva ore.La final, se strecoară amestecul și băutura este gata.Se pune câte un cub de gheață în fiecare ceașcă de băutură deoarece organismul consumă energie suplimentară pentru a încălzi alimentele sau băuturile reci.

Această dietă cuprinde în principal lămâi și necesită să bei patru pahare de limonada la mai multe intervale de-a lungul zilei. În timpul dietei cu limonadă, nu ai voie să consumi dulciuri, zahăr sau sucuri carbogazoase.Bea un pahar de limonada pe stomacul gol dimineata, cu cel putin 30 de minute inainte de micul dejun. Micul dejun ar trebui să fie slab caloric.Spre exemplu, două ouă fierte sau o salată de fructe ar putea fi o alegere bună.La prânz, încă un pahar de limonadă și apoi o salată de legume cu pui la grătar, cu ulei de măsline și sos de suc de lămâie.Înainte de cină, un pahar de limonadă, iar la cină pește la grătar cu câteva felii de lămâie și salată verde.Ultimul pahar de limonadă se consumă cu două ore înainte de culcare.