Medicina NaturistaRecomandate

Doar 1 picătură de iod și vă spun că ridurile au dispărut în câteva zile. Această cremă de casă face minuni pentru pielea mea!

Vei arăta mult mai tânără decât prietenele tale! Salvează rețeta!

Femeile vor în mod natural să arate tinere, frumoase și atractive cât mai mult timp posibil. Și pentru a obține acest rezultat, ei sunt pregătiți pentru orice. A cheltui mulți bani și mult timp este caracteristic prietenelor tale. Dar nu merită să apelezi la o asemenea complexitate, este suficient să cumperi doar 4 ingrediente pentru a pregăti această cremă anti-îmbătrânire, care obține rezultate uimitoare nu doar pe față, ci și în buzunar.

Vă vom spune cum să pregătiți o cremă antirid cu adevărat eficientă. De asemenea, are proprietăți excelente de albire și elimină pigmentarea deoarece conține iod.

Ingrediente:

  • 1 lingura de miere
  • 1 lingurita de vaselina
  • 1-2 picături de iod
  • 1 lingura de ulei de ricin

Preparare:

Mai întâi, puneți 1-2 picături de iod într-un bol de sticlă. Dar nu mai mult! Apoi adăugați miere, vaselina și ulei de ricin. Totul este bine amestecat. Păstrați crema rezultată într-un loc întunecat și răcoros, dar nu mai mult de o lună.

Utilizare

Aplicați un strat subțire de cremă pe fața bine curățată. Înainte de a-l folosi, amestecați-l bine. Îmbunătățiți-i efectul cu un masaj ușor al pielii.

Il poti folosi ca masca: aplicati gros pe fata si lasati 15 minute pana la 1 ora.

Această cremă îți va face pielea mai elastică. Elementele sale benefice elimină tensiunea și descuamarea. Strânge perfect fața și pielea ta va arăta tânără și bine îngrijită.

Crema te va ajuta sa ramai tanara pentru totdeauna, nu doar in suflet, ci si in corp. Separat, își poate păstra proprietățile de întinerire pentru o lungă perioadă de timp. Spre deosebire de alte creme de casă, aceasta poate fi folosită și păstrată timp de 1 lună.

Citeste si: Fierbe liliac în lapte și descoperă o rețetă memorabilă!

Sursa: batranete.com