Recomandate

Dumnezeu este chiar totul, să știți. Banii se pierd într-o zi, oamenii te uită și pleacă, dar Dumnezeu rămâne veșnic lângă tine…

Dumnezeu este totul pentru noi.El ne iubeste si El are un plan bun pentru viata noastra.El vrea sa va binecuvanteze, astfel incat sa puteti indeplini planul si scopul Lui …, astfel incat sa va puteti bucura cu adevarat de viata voastra.

Problema este ca, uneori, ne lipseste ceea ce vrea Dumnezeu sa faca in viata noastra, deoarece mergem la oameni, asteptandu-ne sa ne ofere ceea ce avem nevoie, in loc de Dumnezeu. Insa, oamenii te uita si pleaca, dar Dumnezeu ramane vesnic langa tine.El va avea grija de tot ceea ce ne priveste si sa raspunda tuturor nevoilor noastre, scrie wawlist.com.

Poate ca adesea ne regasim in situatia in care cautam iubirea cu orice pret.Ne simtim singuri si avem nevoie de cineva sa ne iubeasca.Vrem sa simtim iubirea, sa o aveam, si sa fie a noastra fara ca nimeni sa ne-o poata lua.Si poate chiar atunci nu o gasim si ea pare sa se ascunda de noi.Ei bine, o vorba din popor spune ca toate lucrurile se intampla la locul potrivit.Iar iubirea vine exact atunci cand te astepti mai putin.

Banii se pot pierde, azi poti fi bogat, maine sarac. Nu poti sa stii niciodata ce iti rezerva viata, atunci cand poate te astepti mai putin. De asemenea, oamenii sunt trecatori in viata noastra.Astazi ei pot fi alaturi de tine si maine pleaca.Insa, Dumnezeu te tine de mana de fiacre data, chiar daca tu nu-l vezi.El ramane vesnic alaturi de noi.

Calatoria noastra prin viata va fi marcata de o succesiune de probleme si dificultati, dar Dumnezeu ne va indruma spre calea cea buna.Cand treci prin ape … Cand treci prin f0c. Va fi greu, dar veti reusi. Aceasta este o promisiune de la Dumnezeu! Aceasta este si puterea lui Dumnezeu.

Cel mai bun mod de a ne aminti mereu de acest lucru este de a ne aminti de ceea ce ne promite Cuvantul lui Dumnezeu atunci cand vine vorba de El fiind mereu prezent in viata noastra.

Iata in continuare cinci scripturi care ne asigura ca Dumnezeu este intotdeauna cu noi:

“Fii puternic si curajos. Nu te speria si nu te dezamagi, caci Domnul, Dumnezeul tau, este cu tine oriunde te duci.”

„Nu te teme, caci sunt cu tine; nu te dezamagi, pentru ca eu sunt Dumnezeul tau; te voi intari, te voi ajuta, te voi pastra cu mana dreapta a mea”.

“Fiti puternici si curajosi. Nu va temeti si nu va temeti de ei, caci Domnul, Dumnezeul vostru, este cel care merge cu voi. El nu va va parasi si nu va va parasi.”

“Invatandu-i sa observe tot ce ti-am poruncit. Si iata, sunt cu tine mereu, pana la sfarsitul veacului.”

„Pazeste-ti viata libera de iubirea de bani si te multumesti cu ceea ce ai, pentru ca el a spus:„ Nu te voi parasi niciodata si nu te voi parasi ”.271SHARESDISTRIBUIE