Medicina NaturistaRecomandate

Este posibil să distrugi ciuperca unghiilor în 14 zile! Lămâia conține substanțe…

Ciuperca este o boală extrem de neplăcută.

Oricine a întâlnit-o măcar o dată știe: mâncărimea și peelingul, apariția microfisurilor și a ulcerelor sunt departe de a fi cele mai grave care se pot întâmpla. Principalul lucru pe care ar trebui să-l știți despre ciupercă este că nu dispare nicăieri de la sine, iar cel mai rău lucru este că începe să preia noi zone ale pielii.

Dacă găsiți o ciupercă, nu vă așteptați la un leac miraculos. Creați-l cu propriile mâini! Vă aducem în atenție cele mai bune 10 moduri populare de a lupta împotriva ciupercilor. Ele nu sunt doar sigure și eficiente, dar ajută și la economisirea bugetului familiei.

Cum să scapi de ciupercă:

1. Folosiți celidonia și celidonia
Se toarnă 50-60 de grame de celandină cu apă clocotită (1-1,5 litri). Lăsați infuzia să se răcească ușor, apoi adăugați 50 ml de soluție de peroxid de hidrogen 3%. Dezmembrați piciorul (sau altă parte afectată a corpului) în această infuzie, după care mucurile sunt tăiate pe lungime cu o frunză de pătlagină.

Remediați rezultatul folosind infuzie de celidonă în interior. Pentru a face acest lucru, turnați celandina cu 1 cană de apă clocotită și insistați într-un termos timp de aproximativ o oră. Luați o lingură dimineața, la prânz și seara. Într-o săptămână, ciuperca va dispărea fără urmă!

2. Faceți băi din coajă de stejar
Într-o tigaie se toarnă 200-250 g coajă tocată de stejar, se adaugă 1 litru de apă rece, se pune la foc mic 15 minute. Lăsați bulionul să se răcească puțin și aburiți-vă picioarele în el.

3. Lubrifiați cu acid acetic
Udați un tampon de bumbac cu acid acetic nediluat și apoi lubrifiați cu atenție zonele afectate. Dacă simțiți o senzație de arsură, știți că produsul funcționează. Repetați procedura până când senzațiile neplăcute dispar.

Nu efectuați această procedură noaptea, pentru a nu avea arsuri grave.

4. Încercați să utilizați iod
Aplicați 1 picătură de iod pe zona afectată a pielii de 2 ori pe zi. Dacă durerea apare în timpul unui astfel de curs, atunci aceasta, de regulă, indică recuperarea.

Dacă simțiți un disconfort care crește în fiecare zi, renunțați la iod în favoarea altor metode de tratare a ciupercilor.

5. Aplicați ulei de arbore de ceai
Încercați să aplicați ulei de arbore de ceai pe zona aburată anterior a pielii. Acest lucru va ajuta la ameliorarea mâncărimii și la vindecarea zonelor afectate.

6. Un remediu eficient este soluția de propolis
Încercați să vindecați ciuperca cu o soluție alcoolică de propolis. Aplică-l cât mai des și vei fi plăcut surprins că ciuperca se poate vindeca atât de rapid și eficient.

După dispariția manifestărilor externe ale bolii, continuați să repetați procedura pentru încă câteva zile. Acest lucru vă va salva de la reapariția ciupercii.

7. Aplicați extern usturoi și suc de ceapă
Dacă doriți să scăpați de ciupercă o dată pentru totdeauna, frecați zonele afectate cu suc de ceapă și usturoi. Nu toată lumea tolerează un miros atât de specific.

8. Ungeți cu oțet și suc de morcovi
Se diluează 100-150 ml suc de morcovi cu un pahar de oțet 7%. Ungeți zonele afectate ale pielii de 5-6 ori pe zi până la recuperarea completă. Atenție la oțet, nu arde pielea.

9. Folosește cartofi cruzi
Curățați și radeți cartofii. Aplicați o compresă de cartofi pe zonele afectate folosind un tencuială. Țineți 30 de minute de 3 ori pe zi. Repetați procedura cel puțin o lună înainte de recuperarea completă.

10. Frecați kombucha
Ciupiți o bucată mică de kombucha. Scoateți folia de pe ea și frământați-o până la o pulpă. Frecați această masă în zonele afectate de 3-4 ori pe zi. Utilizați o compresă proaspătă de fiecare dată. Pentru cel mai bun efect, întindeți-vă picioarele cu mult înainte de procedură.

Ciuperca este o boală neplăcută care așteaptă o persoană la fiecare pas. Din pacate, exista multe modalitati de a te infecta cu ciuperca: prin papucii altora, prosoape, seturi de manichiura si pedichiura.

Puteți „prinde” ciuperca în timpul vizitei, în piscină, baie sau saună. Cu toate acestea, există și o veste bună: puteți fi complet vindecat fără medicamente scumpe. Probabil ai acasă iod, acid acetic sau ceapă cu usturoi. Luați-ne la inimă sfatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *