Medicina NaturistaRecomandate

Curățați ficatul și vezica biliară: o rețetă puternică de la un medic!

Această metodă este foarte simplă, dar foarte eficientă! A fost creat de Dr. Gary Null.

Aceasta este povestea mea despre cum, având probleme digestive grave, am decis să curăț intestinele, ficatul și vezica biliară cu această dietă specială.

Aveam gâlgâit în stomac, balonare, producție crescută de gaze, sughiț, eructații. În timpul unui examen medical în urmă cu câțiva ani, medicul mi-a sugerat să-mi curăț ficatul și vezica biliară.

Pentru că problemele mele persistente de sănătate au fost un semn de contaminare a ficatului gras și a vezicii biliare. După o îmbunătățire semnificativă a stării mele după prima curățare, am început să o repet regulat de 3-4 ori pe an.

Această metodă este foarte simplă, dar foarte eficientă. A fost creat de Dr. Gary Null. A fost publicat în 2003 în cartea sa Germs, Biological Warfare, Vaccinations: What You Need to Know

Ceea ce îmi place la această metodă este că poate fi consumată pe tot parcursul zilei fără să moară de foame!

Sucul de grapefruit proaspat stors contine flavonoide, antioxidanti, enzime. Acestea ajută la dizolvarea și prevenirea calculilor biliari și la detoxifierea ficatului.

Dr. Nall sugerează să consumați alimente proaspete (crude sau ușor aburite) de culoare verde închis pe tot parcursul zilei. Drept urmare, va ajuta la stimularea ficatului, a fluxului biliar și, în plus, la îmbunătățirea digestiei.

Oamenii își pun mereu aceleași întrebări: „Această curățenie te face să mergi mult la toaletă?” Sau “Voi avea diaree?” Nu pot să vă spun cum va reacționa corpul dumneavoastră la aceste ingrediente, dar fac această curățare de 3 până la 4 ori pe an și nu am avut niciodată această problemă.

După aceea, mă simt atât de bine înăuntru, sughițul a dispărut, albul ochilor îmi este mai strălucitor și limba este mai sănătoasă. Iau acest remediu in fiecare dimineata timp de 7 zile.

Dr. Nall recomandă să-l bei dimineața pe stomacul gol. Eu suc, beau și aștept 2 până la 3 ore și apoi mănânc alimente solide.

Atenție: Nu consumați suc de grepfrut dacă luați o doză mare de statine. Potrivit nutriționistului Katherine Zeratskaya, sucul de grapefruit poate interfera cu enzimele care descompun anumite tipuri de medicamente eliberate pe bază de rețetă. În special blocante ale canalelor de calciu și medicamente care scad nivelul colesterolului, ducând la supradozaj.

Ca măsură de precauție generală, medicamentele nu trebuie luate în timpul curățării. Chiar dacă înlocuiți sucul de portocale cu sucul de grepfrut. Secreția de bilă din ficat în timpul curățării poate duce la absorbția anormală a medicamentelor.

Această rețetă este pentru 1 persoană pe zi

  • jumatate de grapefruit dulce
  • 1 lingura de suc de lamaie sau de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline (de preferinta nerafinat prima presare la rece)
  • 1-2 catei mici de usturoi proaspeti un
  • praf de pudra de ardei cayenne sau orice ardei rosu iute

Puneți grapefruitul și usturoiul într-un blender și amestecați până la omogenizare. Adăugați puțină apă, suc de lămâie, ulei, piper și amestecați.

Bea imediat pe stomacul gol.

Apoi așteptați 2-3 ore înainte de micul dejun.

Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră dacă aveți o problemă gravă de sănătate.