Recomandate

Aveți nevoie de foi de dafin, mușețel și apă pentru a opri căderea părului și a-l intari

Aveți nevoie de foi de dafin, mușețel și apă pentru a opri căderea părului și a-l intari. Principalii factori care contribuie la căderea părului bărbaților includ ereditatea, activitatea hormonală și îmbătrânirea. 

Căderea părului la femei nu este de obicei atât de extinsă ca la bărbați și apare cel mai adesea în legătură cu fluctuațiile hormonale. 

Femeile se confruntă adesea cu căderea părului în timpul sarcinii și după naștere, când căderea părului este normală sau în timpul menopauzei. Toate femeile se confruntă cu o subțire a părului pe măsură ce îmbătrânesc.

Aproape fiecare dintre noi ne temem de căderea părului. Este perfect normal ca părul să cadă – acesta este un proces natural de schimbare – părul cade și părul nou începe să crească. Dar cu siguranță trebuie să vă faceți griji imediat că începeți să vă „cheliți”.

Dar ce să facem dacă într-adevăr cade mai mult decât ne-am dori? Încercati această rețeta uitată a bunicilor noștri.

Veți avea nevoie doar de trei ingrediente pentru aceasta și acestea sunt:

– 3 linguri de frunze de dafin zdrobite (în cazul în care vom face un volum mai mare de soluție, nu trebuie să zdrobim frunzele)

– 3 linguri floare de mușețel uscată

-200 ml de apă

Pregătire:

Lăsați apa să fiarbă și imediat după fierbere, turnați frunze de dafin și mușețel în ea.

Amestecul se lasă să stea  cel puțin trei ore.

Scurgeți soluția într-o sticlă de sticlă

Frecăm bine capul  de două până la trei ori pe săptămână la  rădăcinile părului (părul trebuie să fie uscat), dar în niciun caz nu spălăm soluția cu apă, ci o lăsăm în păr cât mai mult timp, chiar și pana a doua zi dacă o folosiți seara.