Medicina NaturistaRecomandate

Fost farmacist: ”Lumea trebuie să știe, apa alcalină distruge cancerul!”

Apa alcalină distruge cancerul. Cancerul este o boală atât de întâlnită în ziua de azi și reprezintă o amenințare pentru noi toți. Poate ați auzit până acum că celulele canceroase nu rezistă într-un mediu alcalin. De aceea, apa alcalină este un miracol pentru sănătate.

Nivelul PH-ului începe de la 0 și se termină la 14, așadar nivelul 7 este unul neutru, de mijloc. Substanțele cu pH mai mic de 7 sunt acide, iar cele peste 7 sunt alcaline.

Apa de la robinet conține hormoni, clor, antibiotice și diverse metale, care ajung în organism imediat după ce le-am consumat. Această apă slăbește sistemul imunitar și duce la diverse boli.

Când trupul are componență acidă, persoana are probleme cu digestia, se îngrașă, are o oboseală cronică și un nivel de energie scăzut și multe alte efecte secundare.

Dar dacă veți consuma apă pură și legume proaspete, organice, veți menține în organism un echilibru sănătos între mediul acid și alcalin, iar simptomele neplăcute vor fi astfel evitate.

Cum se prepară apa alcalină

Se știe de secole că nivelul PH-ului din corp este determinat de alimentele pe care le consumăm.

Un mare fost farmacist recomandă apa alcalină, ca un secret al sănătății. Iată cum se prepară:

  • ¼ rădăcină de ghimbir;
  • ½ ceașcă frunze de mentă;
  • 1 lămâie;
  • ½ castravete;

Decojiți rădăcina de ghimbir și tăiați-o felii. Tăiați felii toate ingredientele și amestecați-le. Turnați apă, puteți adăuga apă peste aceste ingrediente timp de 3 zile.

Apa aceasta amestecată trebuie băută în fiecare dimineață. Toate ingredientele au numeroase beneficii pentru sănătate, dar și funcții dezinfectante și antibacteriene puternice.

Sursa: www.doctorulzilei.ro

Lămâia este inamicul nr. 1 al cancerului, are 22 de proprietăți anticancerigene și alcalinizează corpul.