Medicina NaturistaRecomandate

Frunzele de cătină sunt un medicament foarte valoros care tratează boli grave. Facem ceai și uităm de afecțiuni

Cătina este folosită în medicina populară sub formă de decocturi pentru tratamentul gutei, reumatismului și ca laxativ ușor, dar eficient. Sunt cunoscute proprietățile benefice ale frunzelor de cătină. Pot fi uscate, preparate și băute minunat ceai de cătină.

Clătește-ți bine capul cu un decoct din frunze de cătină după spălare, pentru ați face părul mai moale și mai strălucitor. Ramurile preparate de cătină au o proprietate utilă pentru a calma iritația mucoaselor, a gâtului, a ameliora tusea.

Cătina vindecă jumătate din omenire. Astăzi vom vorbi despre frunzele și crenguțele acestei plante valoroase, pentru că nu toată lumea știe despre rețetele de tratare a acestei plantei uimitoare.

Cancer

Vreau să vă povestesc despre tratamentul cancerului cu cătină. Utilizarea sa este deosebit de eficientă în stadiile incipiente ale bolii. Organul afectat de cancer nu răspunde mult timp la tratament, iar apoi începe o recuperare lentă. Tratamentul este lung, dar eficient. Aproape 100% dintre pacienți sunt vindecați. Principalul lucru este să recunoașteți boala cât mai devreme posibil. Dacă bei ceai din ramurile și frunzele de cătină în loc de apă în timpul anului, atunci într-un stadiu incipient al bolii, sănătatea va fi pe deplin restabilită. Trebuie să te tratatezi un an întreg, fără să ratezi nicio zi. Drept urmare, șapte din zece pacienți sunt complet vindecați și, creșterea celulelor canceroase se stinge. Trebuie să fii verificat în mod regulat pentru a vedea cum decurge tratamentul. Copiii se vindecă mai repede prin această metodă.

Pentru a prepara ceaiul medicinal , spălați 200 g de frunze și 300 g de ramuri de cătină cu apă caldă, apoi turnați peste ele apă clocotită, puneți-le într-un vas, turnați apă rece, lăsați la fiert și fierbeți 5 minute la foc mic. Scoateți vasul de pe aragaz, înfășurați într-un prosop și lăsați să se răcească. După aceea, strecoară prin pânză de brânză și depozitează într-un loc răcoros. Incalziti putin inainte de utilizare.

Anemie: 100 g de frunze de cătină zdrobite se toarnă 400 ml de vodcă la 40 de grade. Pune tinctura într-un loc întunecat timp de 7-10 zile. Luați remediul câte 15 picături înainte de a mânca, de trei ori pe zi. Este imposibil să luați tinctură pentru o lungă perioadă de timp, deoarece o supradoză poate provoca efectul opus al remediului.

Suc de dovleac proaspăt preparat cu adaos de 10 picături de tinctură de frunze de cătină se bea o jumătate de pahar de 1-2 ori pe zi cu 10-15 minute înainte de masă.

Infuzie de urzică , care ajută la creșterea cantității de hemoglobină din sânge. Se toarnă o lingură de iarbă cu 1 cană de apă clocotită, se lasă 1 oră, se strecoară, se adaugă 20 de picături de tinctură de frunze de cătină . Se bea 1 lingura de 3 ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa.

Amestecul energetic: adăugați 1 linguriță de oțet de mere și 1 linguriță de miere într-un pahar cu apă fiartă, amestecați totul bine și adăugați 10 picături de tinctură de frunze de cătină.

Pentru prevenirea anemiei , se recomandă să beți un decoct din frunze de cătină timp de 30 de zile (1/2 linguriță de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă). Ceaiul din frunze de cătină ia 1/2 linguriță de 2 ori pe zi cu 30-40 de minute înainte de mese.

Anemia se tratează cu o tinctură alcoolică din rădăcini de cătină , luând 20 de picături cu 30 de minute înainte de masă. Cursul tratamentului este de 30 de zile. După această perioadă, se recomandă efectuarea unui test de sânge și, dacă nu există nicio ameliorare, după o pauză de 10 zile, reluarea tratamentului.

Tuse, pneumonie

Tinctura de catina cu salvie . Pentru a pregăti acest remediu, puneți 1 lingură de salvie tocată mărunt, fructe uscate și frunze de cătină tocate mărunt , se toarnă apă clocotită, se acoperă și se lasă să stea 15 minute, apoi se aduce la fierbere, se strecoară. Bea lichidul cat mai fierbinte si numai inainte de culcare. După ce luați decoctul, trebuie neapărat să vă culcați. Asigurați-vă că în camera în care dormiți nu există curenți de aer, altfel nu veți obține rezultatul dorit.